Mobil Beléptetés

Checkingsystem Mobil Beleptető Rendszer

Bárhol, bármikor

Kültéri munkaterületre, illetve ideiglenes egységekbe történő be- és kilépéshez, főként építkezésekhez, idény jellegű üzemi munkavégzéshez ajánlott online megoldás.

A valós bérgazdálkodás

A rendszer lehetővé teszi, hogy a bérelszámolás valós, mért alapon történjen. A berendezés által regisztrált be- és kilépések a megjelenítő felületen elérhetők. Az online mobil beléptető rendszerben tárolt adatok saját üzleti rendszerbe, adatbázisba küldhetők vagy bármilyen hasznos folyamatban felhasználhatók.

Alacsony költsége eltörpül a hasznos munkaórák növekedéséhez képes. Kiépített infrastruktúrát nem igénylő technológia, önálló tápellátással, RFID regisztrációval, mobil adatkommunikációval.

Miért fizetne azért, ami talán meg sem történt?

Életünk szinte minden területén szükség van különböző jogosultságokra ahhoz, hogy bizonyos fizikai és virtuális helyekre bejuthassunk, illetve beengedjünk személyeket. A cél ezenfelül, hogy a belépők aktivitását regisztráljuk és az adatokból hasznos információkat nyerhessünk ki. Hordozható beléptető- és opcionális nyilvántartó rendszerünket használhatja gyárakban, irodákban, lakásokban, szállodákban, közintézményekben, de akár kültéren is, például ideiglenes munkaterületeken.

Az utóbbi esetben komoly nehézségekbe ütközhet az objektív munkaidő mérés, illetve a belépések és eltávozások regisztrációja. A papíron végzett listázás és adatgyűjtés alkalmat biztosíthat az adatok meghamisítására, ami hosszú távon jelentős költség problémákat is okozhat. Munkáltatói oldalról nézve a mobil beléptető rendszerrel elérhető egy pontosabb, teljesítményalapú bérelszámolási lehetőség, ami alapján csak azért fizet, ami meg is történt.

Slide 1
oBJEKTÍV

teljesítménymérés
külterületi vagy ideiglenes
munkaterületen is

EGYSZERŰ

hordozható megoldás
bármilyen környezetbe
infrastruktúra nélkül

ELSŐRANGÚ

eszközvédelem
időjárási körülmények
és rongálás ellen

ALACSONY

installációs és
üzemeltetési költség
helyszíntől függetlenül

Shadow

A hordozható portás

Termékünk egyik alapvető előnye a hordozhatóság. Alkalmazottai nyílt terepen dolgoznak, mégis szeretné ellenőrizni dolgozói pontosan letöltött munkaidejét és hatékonyabbá tenni a bérgazdálkodást is. Erre megbízható segítséget kaphat új rendszerünktől, a hordozható beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszertől.

Az olvasókészülék a kapott adatokat azonnal elküldi a rendszernek, mely egy grafikus táblázatban rögzíti azokat. Alkalmazottai adatait Ön a szerződéskötéskor kapott saját felhasználónévvel és egyedi jelszóval azonnal megtekintheti, és lehetősége van távolról is megváltoztatni a területre való belépési jogosultságokat is.

Milyen előnyei vannak a mobil beléptetőnek?

Az olvasókészülék a kapott adatokat GPRS hálózaton azonnal elküldi a rendszernek, mely egy grafikus táblázatban rögzíti azokat. Alkalmazottai adatait Ön azonnal megtekintheti felhasználónévvel és egyedi jelszóval.

Opcionális nyilvántartó rendszerrel is elérhető

A rendszer elemei

1 db olvasókészülék, az Ön megrendelése szerinti beléptető kártya, szükség esetén az ajtónyitáshoz használható eszközök és egy webes felület. Ez az a felület, melyen nyomon követheti alkalmazottai be- és kilépését, a munkavégzés idejét és a munkaidő közbeni be- és kilépéseket is. Minderre zárt és nyílt terepen is lehetőség van. Zárt területen az ajtón (kapun) elhelyezett olvasókészülékhez kell közelíti a kártyát, míg nyílt terepen egy adott ponton elhelyezett olvasókészüléket alkalmazunk.

Az olvasó a leolvasás után elküldi az adatokat a rendszernek, melyet Ön egy böngészőprogram segítségével, saját felhasználónévvel és jelszóval bármikor megtekinthet. Ennek köszönhetően objektív teljesítménymérést biztosít, mert az adatok a rendszerben nem manipulálhatóak. Termékünk a bérszámfejtés hatékonyságát is jelentősen növeli. A webes felületre való belépés után egy grafikus táblázatot talál, melyben személyre, munkanapokra lebontva találja meg az adatokat. Ez pontosabbá teszi az elszámolást is. Ezen kívül minden különleges eseményről, eltérésről is értesítést kap, illetve az internet segítségével távolról is megváltoztathatja a belépési jogosultságokat.

Olvasókészülékeink szabotázs ellen védettek, az esetleges rongálási kísérletekről azonnal értesítést küldenek.

Szeretne többet megtudni a Mobil beléptetésről?

Keressen bennünket a +361 203 75 57 telefonszámon vagy az info@checkingsystem.eu e-mail címen!

Válogasson megoldásaink között!

Slide 1
Checkingsystem OSM

OSM PORTAI ELLENŐRZÉS

Checkingsystem Őrjáratellenőrzés

ŐRJÁRAT ELLENŐRZÉS

Checkingsystem Beléptetés

BELÉPTETŐ RENDSZER

Checkingsystem - Véletlenszerű Személykiválasztás Portai Ellenőrzés

SZEMÉLY KIVÁLASZTÁS

Checkingsystem Kivonuló szolgálat ellenőrzés

KIVONULÓ SZOLGÁLAT ELLENŐRZÉS

Checkingsystem - Takarítás ellenőrzés

TAKARÍTÁS ELLENŐRZÉS

Checkingsystem - Karbantartás ellenőrzés

KARBANTARTÁS ELLENŐRZÉS

Checkingsystem OSM Bolt ellenőrzés

WFM BOLT ELLENŐRZÉS