CheckingSystem - Az Időjárás-Álló Mobil Beléptető Rendszer

Ismerje meg a CheckingSystem mobil beléptető rendszert – az időjárás elleni védelemmel felszerelt megoldást, amely minden körülmények között megbízhatóan működik. Ez a rendszer ideális választás olyan területek számára, ahol a változékony időjárás és más külső tényezők miatt extra védelemre van szükség.

Robusztus Időjárásállóság: A CheckingSystem beléptető rendszer IP67 minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ellenáll a víznek, a portól való védelemnek, és a nehéz időjárási körülményeknek. Tehát ne féljen telepíteni ezt a rendszert bármilyen környezetben, akár szabad ég alatt is.

Univerzális Telepítés: A rendszer rendkívül egyszerűen telepíthető bármely területen. Csupán egy áramforrásra van szükség, így nem kell aggódnia az összetett telepítési folyamatok miatt.

Munkavállalók Regisztrálása: A CheckingSystem lehetővé teszi a munkavállalók és az alvállalkozók könnyű regisztrálását, így mindig tudja, hogy ki van jelen a területen.

Könnyű Belépés-Kilépés: A beléptetés egyszerű és gyors RFID korongokkal, kulcstartókkal vagy belépő kártyákkal. Ezzel egyszerűsíti a munkavállalók mozgását a területen.

Rugalmas Beállítások: A rendszer számos beállítást kínál, például késési riasztások és szünetkezelés, így teljesen testreszabhatja az igényeinek megfelelően.

Folyamatos Működés: A CheckingSystem a saját akkumulátorának köszönhetően működik időszakos áramkimaradás esetén is, és az adatokat GPRS SIM kártyán keresztül továbbítja a szervernek, így sosem veszít el adatokat.

Felhőalapú Online Felület: Az adatok könnyen visszakereshetőek a felhőalapú online felületen keresztül. Használhat szűrőket területenként, alvállalkozónként vagy munkavállalónként, hogy könnyen áttekintse a munkaidőket.

Egyszerű Kimutatások: PDF-kimutatásokat és Excel-táblázatokat készíthet egyetlen gombnyomással az adatokból, így könnyedén nyomon követheti a munkavállalók jelenlétét és a munkaidejüket.

A CheckingSystem beléptető rendszer ideális választás a hatékony munkaidő-nyilvántartás és a biztonságos beléptetés kezelése érdekében. Ne hagyja, hogy az időjárás vagy más tényezők akadályozzák a munkafolyamatokat – válassza a CheckingSystem-et, és lépjen a következő szintre a beléptetés és a jelenlétkezelés terén.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.