Online beléptetés

Checkingsystem Beléptetés

A belépés kulcsa

A munkaterületre, irodába, raktárba lépés alapvetően a felkészült munkába állás pillanata. A munkaidő alapú elszámoláshoz legegyszerűbb és legolcsóbb eszköz az azonosító kártyás vagy kódos beléptetés.

Jelenléti ív és biztonság egyben

Ipari környezetben, veszélyes üzemekben, fokozott ellenőrzést igénylő raktárakban létfontosságú az éppen ott tartózkodók létszámának figyelése. Bármilyen azonnali kiürítést igénylő esetben nem elhanyagolható előny a pontos adatok ismerete.

Persze nem csak személyügyi vagy munkavédelmi okai lehetnek a belépés regisztrációjának. A jelenléti ív és a belőle kinyerhető riportok számos esetben gazdasági számításokhoz adhatnak tűpontos adatokat. A munkafolyamatok és a munkaerő kihasználtságának időbeli optimalizálásával az üzemeltetési költségek is csökkenthetők.

Tegye elérhetővé munkaerő bázisát!

Míg a nagyvállalatok világában minden munkával kapcsolatos információt gyűjtenek a dolgozókról, és különböző statisztikákat készítenek, amiket optimalizálásra használnak fel, addig hazánkban a legtöbb kisvállalat egyáltalán nem használ elektronikus munkaerő nyilvántartást és gyakorlatilag a dolgozók bármikor ki- és beléphetnek az irodába, kisüzemekbe. Persze vannak a papíron vezetett jelenléti ívek, amik kielégítik a könyvelők kíváncsiságát, de a menedzsment számára gyakorlatilag kiértékelhetetlen információkat biztosítanak.

Fentről nézve minden úgy tűnhet, hogy a legnagyobb rendben megy, de elgondolkodott már azon, hogy az Ön cégénél is elképzelhető, hogy vannak személyek és csoportok, akik jobban vagy kevésbé vannak terhelve az átlaghoz képest? Talán van olyan részleg, ahol 20%-kal kevesebb munkaerő is elég lenne? Ha 10 ember helyett csak 8-at kell éves szinten fizetnie, az akár 10 millió forint megtakarítást jelenthet. A Checkingsystem Beléptető rendszere segít a belépések és kilépések pontos és GDPR kompatibilis regisztrálásában, és a webes felületéről bármikor elérhetők a regisztrált adatok.

BELÉPTETÉS
Checkingsystem Beléptetés

azonosítás, be- és kilépés regisztrálása
opcionális nyitási funkciókkal

KÁRTYÁS
Checkingsystem Kártyás beléptetés

RFID rendszerű kártyás belépés
egy vagy több bejárathoz

BELÉPŐ KÓDOS
Checkingsystem Kódos beléptetés

PIN kódos belépés
egy vagy több bejárathoz

NYILVÁNTARTÁS
Checkingsystem Munkaidő Nyilvántartás

munkában töltött idő mérése
automatikus jelenléti ív

Shadow
Slider

A portás helyettese

A Beléptető rendszer pontosan feljegyzi ki és mikor lépett be, illetve ki az épületből. Az ügyeletes portás helyett a Checkingsystem webes adatbázisába jegyzi az adatokat, amik bármikor elérhetők. Az adatok munkaidő nyilvántartóba tölthetők vagy jelenlétet igazoló dokumentumba ágyazhatók.

A rendszer egy beléptető eszközből és belépő kártyákból, illetve korongokból áll. A telepítése elvégezhető felületre fixálással, sőt fedett kültéren esővédővel. Az alkalmazása egyszerű a kártyát a beléptető eszközhöz közelítve aktiválja a regisztrációt. A rendszer kapcsolódhat meglévő forgóvillás kapuhoz, mágneszáras ajtóhoz, de akár sorompóhoz is. A kültéri időjárásálló szerelés is bárhol megoldható fix vagy mobil IP68 védelmű dobozba építve.

Milyen előnyei vannak a beléptető rendszernek?

A rendszer online kapcsolatban áll a Checkingsystem szerverével, így az adatok GDPR kompatibilis tárolásához nincs szükség további IT eszközre. A webfelületre bejelentkezve az adatok azonnal elérhetők. A rendszer opcionálisan csatlakoztatható biztonsági bejáratokba kapunyitási funkcióval.

Checkingsystem - Guard Control Kft. - Mobil beléptetés

Sűrűn változó területre vagy kültéri beléptetéshez

A Checkingsystem Mobil beléptető rendszere megoldást nyújt kültéri vagy időszakos beléptetésre. A rendszer saját tápellátással biztosítja az online kapcsolatot.

Kérjen ajánlatot most!

Saját nevet vagy cégnevet is megadhat!
Csak saját, valós email címet adjon meg!
Ha megadja telefonszámát is, akkor már az ajánlatkérés előtt fontos információkat tudunk adni a rendszer kialakításáról.
Az ajánlathoz szükséges információkról emailben tájékoztatjuk.
Ha van kedvezményre jogosító kuponkódja, írja be!
Zárt belépési pont esetén két darab olvasóra van szükség.
Az adatvédelmi tájékoztatót a weboldal alján található linken keresztül éri el.

Válogasson megoldásaink között!

Checkingsystem OSM

OSM PORTAI ELLENŐRZÉS

Checkingsystem Őrjáratellenőrzés

ŐRJÁRAT ELLENŐRZÉS

Checkingsystem Beléptetés

BELÉPTETŐ RENDSZER

Checkingsystem - Véletlenszerű Személykiválasztás Portai Ellenőrzés

SZEMÉLY KIVÁLASZTÁS

Checkingsystem Kivonuló szolgálat ellenőrzés

KIVONULÓ SZOLGÁLAT ELLENŐRZÉS

Checkingsystem - Takarítás ellenőrzés

TAKARÍTÁS ELLENŐRZÉS

Checkingsystem - Karbantartás ellenőrzés

KARBANTARTÁS ELLENŐRZÉS

Checkingsystem OSM Bolt ellenőrzés

WFM BOLT ELLENŐRZÉS

Slider