Bolt ellenőrzés

Checkingsystem OSM Bolt ellenőrzés

Napi rutin

Egy üzlet sikerét a vásárlói megítéléseken túl több tényező is befolyásolhatja, de talán a legfontosabb az alapszabályok betartása. A higiéniai és technikai feltételek legalább annyira meghatározóak, mint az árukínálat optimalizálása.

Nyisson a sikerre!

A WFM Bolt ellenőrzés egy online, weben elérhető szolgáltatásként tartja kontroll alatt üzletét. Bármilyen távolságból teljes képet kap az aktuális állapotokról.

Bármilyen problémát azonnal kezelhet a napi jelentéseknek köszönhetően. A napi ellenőrzések mellett nagyobb időintervallumban ismétlődő karbantartási feladatok is kioszthatók akár fotó és jegyzőkönyv készítéssel.

Tartsa kontroll alatt távoli üzletét!

Az üzlet politika sok esetben hatással van egy cég, egy iroda vagy üzlethelyiség megjelenésére. A kiskereskedelemben ennek fontos szerepe van a vásárlói előítéletek és tapasztalatok miatt is. Egy rendezett kül- és belterű bolt, megfelelően válogatott árukínálattal, kifogástalanul működő berendezésekkel, szolgálatkész alkalmazottakkal valószínűsíthetően nagyobb natív forgalommal bír egy kevésbé rendezett, láthatóan kisebb odafigyelést kapó azonos profilú és árszintű üzlettel szemben. A Checkingsystem WFM Bolt ellenőrzés online feladatsorral segíti a boltvezetők és bolti ellenőrök munkáját.

Az esetenként szubjektív vásárlói vélemények és az azokból adódó előnyök vagy hátrányok mellett fontos megemlíteni az üzemeltetési szabályoknak és feltételeknek történő megfelelést, mint objektívát. A hatósági szabályozások, a franchise követelmények szigorú betartása mellett nagyobb valószínűséggel lesz sikeres a vállalkozás, és egy külső ellenerőzés vagy egy próbavásárlás esetén sem lehet kivetni valót találni. A Checkingsystem Bolt ellenőrzés online szolgáltatásként segíti a vállalkozás vezetőit a kontroll fenntartásában.

Checkingsystem Bolt ellenőrzés - ALKALMAZÁS KIVÁLASZTÁS

Alkalmazás kiválasztása

Checkingsystem Bolt ellenőrzés - Bolt és ellenőr kiválasztása

Bolt és ellenőr kiválasztása

Checkingsystem Bolt ellenőrzés - Ellenőrzések elvégzése

Ellenőrzések elvégzése

Checkingsystem Bolt ellenőrzés - Jegyzőkönyv készítés

Jegyzőkönyv készítés

Checkingsystem Bolt ellenőrzés - TELEFON FOTÓZÁS

Fotó és aláírás készítés

Checkingsystem Bolt ellenőrzés - Jelentések listázása

Jelentések listázása

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Hogyan működik a rendszer?

A rendszer működése rendkívül egyszerű: a boltvezető a reggeli nyitás előtt vagy meghatározott időpontokban ellenőrzést végez a boltban, amit egy internet kapcsolattal, kamerával rendelkező okos eszköz segítségével tesz meg, és az általa betöltött eredmények, jegyzőkönyvek, esetenként fényképek azonnal megjelennek egy webes háttérrendszerben, amit egy adminisztratív felületen keresztül bárhonnan el lehet érni. A jelentésekről a rendszer természetesen üzeneteket is küld a kívánt email címre. A megoldás architektúrája nem kíván különösebb ügyféloldali fejlesztést, mindössze egy telefonos alkalmazást kell installálni.

A kliens rendszer folyamatos online kapcsolatban áll a Checkingsystem WFM központtal, így a GDPR szerinti adattárolás, adatmentés, illetve a kommunikáció biztosítása, a szerverek üzemeltetése a Checkingsystem üzemeltetőjének, a Guard Control Kft-nek a felelőssége és költsége. A rendszer kliens oldalán Android alapú, okos eszközök használhatók.

10 STEPS

1. Nyissa meg a BOLT ELLENŐRZÉST

Step 1 image

2. Végezze el az ellenőrzést, vagy készítsen jegyzőkönyvet

Step 2 image

3. Végezze el az ellenőrzést, vagy készítsen jegyzőkönyvet

Step 3 image

4. Végezze el az ellenőrzést, vagy készítsen jegyzőkönyvet

Step 4 image

5. Írja alá, ha szükséges

Step 5 image

6. Írja alá

Step 6 image

7. Az egyéb ikont választva meg lehet határozni az időpontot, az ellenőrzési helyet és a személyt. És értesítést küldhet az ellenőrzésről

Step 7 image

8. Szükség esetén mejegyzést tu fűzni az ellenőrzéshez

Step 8 image

9. Szükség esetésn fotót tud fűzni az ellenőrzéshez

Step 9 image

10. Mentse le az ellenőrzést

Step 10 image

Here's an interactive tutorial

https://www.iorad.com/player/1725071/COOP----Copy----Copy

Támogatott funkciók

Az online rendszerben az alábbi beviteli funkciók állnak rendelkezésre:

  • szabadszavas szöveg bevitel – hangalapú vagy kézi módon
  • kijelölés listából
  • eldöntendő kérdések megjelöléssel
  • vonalkód beolvasás telefon kamerával
  • szövegfelismerés telefon kamerával
  • fotókészítés telefon kamerával

Kiknek ajánljuk a Bolt ellenőrzést?

Felhasználási lehetőségek

Élelmiszer üzletek, zöldséges boltok, műszaki szakáruházak, állat kereskedés, festék bolt

Bármilyen üzleti tevékenységhez ajánljuk a WFM Bolt ellenőrzés szolgáltatást, ahol a vásárlók egy üzlet helyiségbe térnek be, és az adott termékek kihelyezése, a berendezések állapota, a helyiség enteriőrje fontos szerepet játszik az üzletpolitikában. Értelemszerűen a bolt lehet egy kávézó, egy gyors büfé, de akár egy a’la carte étterem is.

Milyen előnyöket biztosít a Bolt ellenőrzés?

Az üzleti beruházások sikerének mérőszáma a haszon. A nyereség mértékét és megszerzésének módját az üzleti stratégia határozza meg. Ahol nincsenek gyorsan romló, különleges árukezelést igénylő termékek és a mennyiség hozza a hasznot, pl. egy nyílászáró diszkontban ott elképzelhető, hogy a Bolt ellenőrzés, mint befektetés nem lenne hasznos.

Ahol viszont szerepet játszik a vevők “vizuális becsalogatása”, ott nem mindegy a vásárlók véleménye, első benyomása. Az ügyfelek értékítéletét nem lehet minden esetben alacsony árakkal  ellensúlyozni. Ehhez nyújt segítséget a Bolt ellenőrzés.

Checkingsystem Bolt ellenőrzés

Válogasson megoldásaink közül!

Checkingsystem OSM

OSM PORTAI ELLENŐRZÉS

Checkingsystem Őrjáratellenőrzés

ŐRJÁRAT ELLENŐRZÉS

Checkingsystem Beléptetés

BELÉPTETŐ RENDSZER

Checkingsystem - Véletlenszerű Személykiválasztás Portai Ellenőrzés

SZEMÉLY KIVÁLASZTÁS

Checkingsystem Kivonuló szolgálat ellenőrzés

KIVONULÓ SZOLGÁLAT ELLENŐRZÉS

Checkingsystem - Takarítás ellenőrzés

TAKARÍTÁS ELLENŐRZÉS

Checkingsystem - Karbantartás ellenőrzés

KARBANTARTÁS ELLENŐRZÉS

Checkingsystem OSM Bolt ellenőrzés

WFM BOLT ELLENŐRZÉS

Slider