Tekintsd meg a CheckingSystem mobil munkavállalói beléptető rendszert és lépj a hatékonyság új szintjére!

Mostantól nincs szükség bonyolult beléptető rendszerekre vagy papíralapú nyilvántartásokra, hogy hatékonyan kezeld munkavállalóid belépését és kilépését. Az innovatív CheckingSystem megoldást nyújt, amely lehetővé teszi, hogy a cégvezetők és HR szakemberek könnyedén és pontosan nyomon követhessék munkavállalóik mozgását.

✅ Gyors és egyszerű beléptetés: Felejtsd el a hosszas sorban állást és a beléptetőkódokkal való macerálást! 

✅ Valós idejű nyomon követés: Tartsd kézben a dolgozók mozgását a vállalati területen, és garantáld a biztonságot és a hatékonyságot a szervezetben.

✅ Adatok elemzése és riportok: Az alkalmazás által generált adatok lehetővé teszik, hogy átfogóbb képet kapj munkavállalóid jelenlétéről és mozgásáról. Az intuitív felhasználói felület segítségével könnyedén hozzáférhetsz részletes riportokhoz és elemzésekhez, amelyek segítenek az erőforrások hatékonyabb kihasználásában és a munkaidő-tervezés optimalizálásában.

✅ Rugalmas és testreszabható: A CheckingSystem széles körű testreszabhatóságot kínál a vállalatod igényei szerint. Beállíthatod a munkaidőkereteket, a munkahelyeket, és akár egyedi értesítéseket is konfigurálhatsz. Így biztos lehetsz benne, hogy a rendszer tökéletesen illeszkedik a vállalkozásod működéséhez.

🌟 Az idő pénz, és a CheckingSystem megkönnyíti a munkavállalók beléptetését és mozgásának nyomon követését. Csökkentsd az adminisztrációs terheket, növeld a hatékonyságot és garantáld a biztonságot

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.