Személykiválasztás

Checkingsystem - Véletlenszerű Személykiválasztás Portai Ellenőrzés

Pártatlan döntés

A rendszer egyszerűsége és semlegessége megkönnyíti a kellemetlen portai feladatokat. A személy- és csomagellenőrzés véletlenszerű algoritmusa megvédi az alkalmazottakat az atrocitásoktól.

A tárgyilagos kapuőr

A véletlenszerű személykiválasztó rendszer kizárólag az ellenőrzések számára van tekintettel, gyakorlatilag bárkit kellemetlenség nélkül ellenőrzésre szólít fel.

A kezelése nem kíván előismeretet és nem rabolja az időt sem a portai dolgozóktól, sem a belépni kívánóktól. A megoldás nem igényel komoly infrastruktúrát, és minimális karbantartás mellett üzemeltethető.

Checkingsystem - Véletlenszerű személykiválasztó

Nem tudja megbízhatóan megoldani az áthaladó személyek ellenőrzését?

Termékeink egyik legújabb tagja a véletlenszerű személykiválasztó rendszer. Ennek alkalmazásával Ön megkönnyíti a portai személyzet munkáját. Sokszor fordul elő, hogy a portán áthaladó személyek egy részének nem szívesen ellenőrzik a csomagjait. Termékünkkel ez a kellemetlenség elkerülhető, hiszen az ellenőrzés véletlenszerű kiválasztáson alapul. Ennek paramétereit Ön előzőleg a készülék belsejében elhelyezett választógomb segítségével állíthatja be.

SEMLEGES

kiválasztást biztosít
bárki legyen a ki-vagy belépő,
bármilyen csomaggal

OBJEKTÍV

vizsgálatot tesz lehetővé
jogilag feddhetetlen
módszerrel

EGYSZERŰ

használatot biztosít
mind a portai alkalmazottaknak,
mind az áthaladóknak

GYORS

áthaladást garantál
az áthaladóknak
atrocitások nélkül

Shadow
Slider

Hogyan működik a személykiválasztó?

A portán elhelyezésre kerül egy ellenálló, masszív műanyagból vagy fémből készült kis ház. Ezen egy nagyméretű zöld gomb található, melyet a portán áthaladó személynek meg kell nyomnia. Amennyiben a szintén a házon elhelyezett LED a gombnyomás hatására zölden világít és azt egy sípszó követi, úgy semmi teendő nincs, az áthaladó személy szabadon távozhat. Azonban, ha piros fényjelzést láthatunk és éles szirénázó hanghatás kíséri, az áthaladó személyt ellenőrizni kell. Lehetőség van direkt kiválasztásra is, amikor a portai személyzet vagy biztonsági őr jelzésére történik a kiválasztás.

KÉREM, FÁRADJON ELLENŐRZÉSRE!
Shadow
Slider

Szeretne többet megtudni a kiválasztó rendszerről?

Töltse ki az űrlapot, írja meg kéréseit! Általában 48 órán belül felvesszük a kapcsolatot a megadott információk alapján.

Amennyiben nem fogadja el a Guard Control Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját, kérjük, keressen bennünket telefonon! Számunk: +36 1 203 7557 (Munkanapon 9 -16 között) Az el nem fogadott nyilatkozattal kitöltött űrlapot nem tudjuk fogadni.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Az űrlapon megadott személyes információk a Guard Control Kft. Adatvédelmi tájékoztatójának megfelelően kerülnek eltárolásra és kezelésre.

Válogasson megoldásaink között!

Checkingsystem OSM

OSM PORTAI ELLENŐRZÉS

Checkingsystem Őrjáratellenőrzés

ŐRJÁRAT ELLENŐRZÉS

Checkingsystem Beléptetés

BELÉPTETŐ RENDSZER

Checkingsystem - Véletlenszerű Személykiválasztás Portai Ellenőrzés

SZEMÉLY KIVÁLASZTÁS

Checkingsystem Kivonuló szolgálat ellenőrzés

KIVONULÓ SZOLGÁLAT ELLENŐRZÉS

Checkingsystem - Takarítás ellenőrzés

TAKARÍTÁS ELLENŐRZÉS

Checkingsystem - Karbantartás ellenőrzés

KARBANTARTÁS ELLENŐRZÉS

Checkingsystem OSM Bolt ellenőrzés

WFM BOLT ELLENŐRZÉS

Slider