Rögzítse, Nyomon Kövessen, és Védelmezze Vagyonát - Az OSM Mindent Leegyszerűsít

Termékeinknek köszönhetően mostantól teljesen zökkenőmentesen kezelheti az üzletek őrzését és a tettenérések jegyzőkönyvezését az OSM tettenérési jegyzőkönyv segítségével. Miért érdemes az OSM-t választani? Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan járul hozzá üzletének biztonságához és hatékonyabb működéséhez:

  1. Gyors és Hatékony Jegyzőkönyvezés: Az OSM tettenérési jegyzőkönyv lehetővé teszi a vagyonőröknek, hogy gyorsan és hatékonyan dokumentálják a tetten ért elkövető adatait. Nem számít, hogy a helyszín egy áruház vagy egy raktár, az OSM segít az információk gyors és pontos rögzítésében.

  2. Terméknyilvántartás Könnyedén: Az OSM lehetővé teszi a vagyonőrök számára, hogy rögzítsék a lefoglalt termékek adatait, beleértve az értéküket, darabszámukat és azonosítószámukat. A vonalkódok és QR-kódok beolvasásával időt és energiát takaríthat meg.

  3. Áruházi Vezetők és Rendőri Intézkedések Bevonása: Az OSM készülék segítségével a jegyzőkönyvet azonnal aláírhatják az elkövető, az áruházi vezető és rendőri intézkedés esetén az intézkedő rendőr is. Ez növeli a dokumentumok hitelességét és biztonságát.

  4. Felhőalapú Rögzítés és Nyomonkövetés: Az OSM azonnal feltölti a jegyzőkönyvet a felhőalapú online felületre, ahol bármikor és bárhonnan hozzáférhet hozzá. Ez lehetővé teszi a gyors és egyszerű visszakeresést, valamint a rögzített adatok alapján kimutatások és diagramok készítését.

  5. Egyszerű Jegyzőkönyv Generálás: Egyetlen kattintással az OSM létrehoz egy pdf jegyzőkönyvet, amely könnyen nyomtatható vagy továbbítható. Ez időt takarít meg és biztosítja, hogy minden szükséges dokumentáció rendelkezésre álljon.

Az OSM tettenérési jegyzőkönyv segítségével az üzleti biztonság növelése és a tettenérések hatékonyabb kezelése sosem volt ilyen könnyű. Védelmezze vagyonát, dokumentálja eseményeket, és hozza ki a legtöbbet üzletéből az OSM megoldásával!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.