Forradalmasítsa a céges autók átadás-átvételi folyamatát a CheckingSystem Portai OSM rendszerrel!

A gépjárművek átadása és átvétele vállalati szinten számos kihívást rejt, de a CheckingSystem Portai OSM rendszere hatékony megoldást kínál.

Ez az innovatív eszköz lehetővé teszi a gépjárművek felhasználóinak, kilométeróra-állásainak, üzemanyagszintjeinek, valamint külső és belső állapotának egyszerű és pontos rögzítését. Mindez fotók készítésével is dokumentálható, ami objektív bizonyítékot szolgáltat a jármű állapotáról és a feljegyzett adatok hitelességéről. Az aláírásokkal ellátott dokumentáció a CheckingSystem Portai OSM készüléken könnyedén hozzáférhető, ami tovább növeli a rendszer hatékonyságát. A dokumentált adatoknak köszönhetően a gépjárművekkel kapcsolatos vitás helyzetek gyorsan és egyszerűen kezelhetők, hiszen a rendszer pontosan rögzíti a sérülések időpontját és a felelősségi köröket, megelőzve ezzel a felesleges jogi vitákat és konfliktusokat.

Válassza a CheckingSystem Portai OSM rendszert, hogy céges autók átadás-átvételi folyamatai gyorsabbak, átláthatóbbak és konfliktusmentesek legyenek. Fedezze fel, hogyan teheti hatékonyabbá és egyszerűbbé a dokumentációt, miközben biztonságot és megbízhatóságot garantál szervezete számára!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.