Az OSM Rendszer Varázslatos Lehetőségei: Egy Logisztikai Vezető Tapasztalatai

Riportvezető: Üdvözöljük a mai beszélgetésünkben! Ma egy különleges vendégünk van, aki a CheckingSystem Portai OSM Rendszerét használó, logisztikai vezetőként mutatja be, hogyan segíti a rendszer a logisztikai folyamatok hatékonyságát. Üdvözöljük Önt!

Logisztikai Vezető: Köszönöm a meghívást, örülök, hogy itt lehetek!

Riportvezető: Első kérdésem rögtön arra irányul, hogy milyen kihívásokkal szembesült korábban a szállítólevél-kezelés terén?

Logisztikai Vezető: A papíralapú szállítólevél kezelése mindig is időigényes és bonyolult volt számunkra. A dokumentumokat rendszerint kézzel kellett keresnünk, ami jelentős energiaveszteséget és időveszteséget okozott. Emellett a tárolás is problémás volt, és a dokumentumok visszakeresése nem mindig volt hatékony.

Riportvezető: És hogyan változtatta meg mindez az OSM Rendszer használata?

Logisztikai Vezető: Az OSM Rendszer valóságos áttörést hozott számunkra. A gépjárművek be- és kiléptetésekor a rendszer automatikusan beolvassa a szállítási okmányok vonalát vagy QR kódját, és mindezt egy webes felületen tárolja. Mostantól kezdve a szállítólevelek pillanatok alatt visszakereshetők, és a szűrési lehetőségek segítségével gyorsan megtalálhatjuk a szükséges információkat.

Riportvezető: És milyen konkrét előnyöket tapasztaltak az OSM Rendszer bevezetése óta?

Logisztikai Vezető: Elsődlegesen a gyors visszakeresés és az adatok könnyű elérhetősége a legnagyobb előny. Nem vesztegetünk időt a papíralapú dokumentumok keresgélésével, ami hatalmas hatékonyságnövekedést eredményez. Emellett a rendszer által készített fotók és a dokumentumok pdf formátumban történő elmentése is rendkívül hasznos a részletes információk gyors megtekintéséhez vagy megosztásához.

Riportvezető: Hogyan érintette a rendszer a fenntarthatóságot és az energiafelhasználást?

Logisztikai Vezető: Az automatizált szállítólevél kezelés jelentősen csökkentette az energiafelhasználásunkat. Nem csak a papírfelhasználást csökkentettük, de az adminisztrációs feladatok automatizálásával a munkatársaink is hatékonyabban tudnak dolgozni, ezáltal csökkentve a szükséges erőforrásokat.

Riportvezető: Végezetül, mit üzenne azoknak a vállalatoknak, akik még mindig ragaszkodnak a hagyományos, papíralapú rendszerekhez?

Logisztikai Vezető: Határozottan azt mondanám, hogy az OSM Rendszer nem csak a jelen, hanem a jövő logisztikai megoldása. Az egyszerűség, a gyorsaság és a fenntarthatóság szempontjából egyaránt hozzájárul a vállalatok sikeréhez. A digitalizáció felé való lépés nem csupán egy választás, hanem egy szükségszerűség a versenyképesség megőrzése érdekében.

Riportvezető: Köszönöm a részvételt és a bemutatást! Reméljük, hogy ez a beszélgetés segít más vállalatoknak is látni az OSM Rendszer által kínált lehetőségeket.

Logisztikai Vezető: Köszönöm a meghívást, nagyon örültem a beszélgetésnek!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.