Vagyonőrök Szemével: CheckingSystem Portai OSM Rendszer Élő Tapasztalatok

Interjúalany: Gábor, tapasztalt vagyonőr és CheckingSystem Portai OSM rendszer használója

Interjúztató: Júlia, CheckingSystem Marketing Képviselő


Júlia: Szia Gábor! Nagyon örülünk, hogy itt vagy és megosztod velünk a tapasztalataidat a CheckingSystem Portai OSM rendszerrel kapcsolatban. Először is, mondj nekünk egy kicsit arról, hogy mivel foglalkozol, és miért választottad a CheckingSystem Portai OSM-et.

Gábor: Szia Júlia! Köszönöm a meghívást. Hosszú évek óta dolgozom vagyonőrként, és mint mindenki másnak, az alkoholszondás ellenőrzések mindennaposak a munkámban. Amikor hallottam a CheckingSystem Portai OSM rendszerről, azonnal láttam a lehetőséget a munkám hatékonyságának növelésében és a folyamatok egyszerűsítésében. Az alkoholszonda ellenőrzés digitális jegyzőkönyvezési modulja különösen felkeltette a figyelmemet.

Júlia: Nagyszerű! Mi az, amit a CheckingSystem Portai OSM rendszerrel való munka során a leginkább értékelsz?

Gábor: Az egyik fő előny számomra az, hogy minden a helyén van egy rendszerben. Az alkoholszondás ellenőrzéseink dokumentálása most már egyszerűbb és gyorsabb, mint valaha. A digitális jegyzőkönyv különleges lehetőségei, mint például a személyes nyilatkozatok és a fotókkal történő dokumentáció, mindennél átláthatóbbá és pontosabbá teszik az adatokat.

Júlia: Tudnál nekünk egy kicsit többet mondani arról, hogyan használod az alkoholszondás ellenőrzés digitális jegyzőkönyvezési modulját a mindennapi munkádban?

Gábor: Természetesen! Amikor alkoholszonda ellenőrzést végzek, először is a rendszeren keresztül rögzítem a szükséges információkat, majd azonnal átadom az eszközt az ellenőrzött személynek. Ők könnyen és gyorsan aláírhatják, és ha bármilyen probléma vagy kérés merül fel, azonnal intézkedhetünk, még a helyszínen.

Júlia: Fantasztikus! És az ügyfeleid, hogyan reagálnak erre az új rendszerre?

Gábor: Nagyon pozitív a visszajelzés. Az ügyfeleim értékelik a gyorsaságot és az átláthatóságot. Ráadásul az elektronikus aláírások és a dokumentáció fotókkal növelik az ellenőrzések hitelességét. Külön kiemelném a felhasználóbarát felületet, ami megkönnyíti az ügyfelek számára is a folyamatokat.

Júlia: Nagyon jó hallani! Végül, mit mondanál azoknak a vállalkozásoknak vagy vagyonőröknek, akik még hezitálnak a CheckingSystem Portai OSM rendszer bevezetése kapcsán?

Gábor: Nos, azt mondanám, hogy érdemes kipróbálni. A rendszer valóban megkönnyíti a mindennapi munkát, növeli az átláthatóságot, és segít teljesíteni a jogi követelményeket. Az alkoholszonda ellenőrzés digitális jegyzőkönyvezési modulja egyszerűsíti az adminisztrációt, így több időt fordíthatunk a valódi feladatainkra.

Júlia: Gábor, köszönjük szépen az értékes tapasztalataidat és az interjút! Reméljük, továbbra is sikeres lesz a munkád a CheckingSystem Portai OSM rendszerrel.

Gábor: Köszönöm, Júlia! Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a rendszert.

A CheckingSystem Portai OSM rendszert használó ügyfeleink elégedettsége ékes bizonyítéka annak, hogy az innovatív megoldásaink valós értéket képviselnek a mindennapi munkájuk során. Fedezze fel Ön is a CheckingSystem Portai OSM rendszer előnyeit, és tegye hatékonyabbá az alkoholszondás ellenőrzéseket a digitális jegyzőkönyvezési modul segítségével!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.