Átláthatóság és Hatékonyság Szövetsége: Péter Kovács Tapasztalatai a CheckingSystem Portai OSM Rendszerrel

Beszélgetés Cégvezetővel, aki a CheckingSystem Portai OSM rendszert használja

Interjú Személye:
Név: Péter Kovács
Beosztás: Ügyvezető, Autóflotta Kezelő Cég


Riporter: Köszönöm, Péter, hogy időt szakított ránk ma. Először is, szeretném megkérdezni, mi volt az az előzmény vagy probléma a cégükben, ami miatt úgy döntöttek, hogy kipróbálják a CheckingSystem Portai OSM rendszerét a céges autók kezelésére és átadás-átvételére?

Péter Kovács: Örülök, hogy itt lehetek, és örömmel osztom meg tapasztalataimat. Nos, ahogyan növekedett a flottánk mérete és a gépjárművek száma, egyre nehezebb volt nyomon követni az átadás-átvétel folyamatát, különösen a dokumentáció és az ellenőrzések terén. Voltak vitás helyzetek, nemegyszer előfordult, hogy nem volt egyértelmű, mi történt valójában egy adott esetben.

Riporter: Értem. És hogyan segített pontosan a CheckingSystem Portai OSM rendszere az ilyen kihívások kezelésében?

Péter Kovács: Nos, az OSM rendszer bevezetése forradalmasította a folyamatot. Most már képesek vagyunk minden fontos adatot egyetlen platformon rögzíteni: kezdve a kilométeróra-állásoktól az üzemanyag szintekig és még a gépjármű állapotáig is. Az átadás-átvétel folyamata szinte zökkenőmentesen zajlik, hiszen mindent rögzítünk fotókkal és aláírásokkal, ami igazolja az adatokat és a gépjármű állapotát.

Riporter: Hangzik jól. Milyen konkrét előnyöket láttak a rendszer használata óta?

Péter Kovács: Az előnyök között talán a legfontosabb az átláthatóság és a biztonság növekedése. A pontos dokumentáció és az adatok könnyű elérhetősége hatalmas segítség a viták elkerülésében és a felelősségek egyértelműsítésében. Emellett, a rendszer segített az idő és erőforrások hatékonyabb felhasználásában is, hiszen a folyamat sokkal gyorsabb és kevésbé hajlamos hibákra.

Riporter: Érdekes. És ha visszatekint, milyen eredményeket értek el az OSM rendszer használatával?

Péter Kovács: Az eredmények egyszerűen lenyűgözőek. A viták és felesleges konfliktusok szinte teljesen megszűntek az átadás-átvétel során. Az adminisztrációs idő jelentősen csökkent, így több idő jut más fontos feladatokra is. A dolgozók is elégedettebbek, mivel mindenkinek egyértelmű, hogy minden folyamat transzparens és dokumentált.

Riporter: Fantasztikus eredmények. Végül, van-e valami üzenete vagy tanácsa más vállalatvezetőknek, akik hasonló problémákkal küzdenek?

Péter Kovács: Szeretném hangsúlyozni, hogy az ilyen rendszerek nem csak megkönnyítik a mindennapi munkát, de hosszú távon hatalmas megtakarítást és hatékonyságot eredményeznek. Az átláthatóság és a dokumentáció kulcsfontosságú a vitás helyzetek elkerülésében. Az ilyen technológiai megoldások felé nyitás valóban hozzájárulhat egy cég hatékonyságának növekedéséhez.

Riporter: Köszönöm szépen a beszélgetést és az értékes tapasztalatmegosztást, Péter!

Péter Kovács: Nincs mit, köszönöm a lehetőséget!


Ebben a riportban a cégvezető, Péter Kovács, értékes betekintést nyújtott arról, hogy hogyan segítette a CheckingSystem Portai OSM rendszere a céges autók kezelését és az átadás-átvétel folyamatát, kihangsúlyozva az átláthatóság és hatékonyság jelentőségét a vállalati folyamatokban.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.