Hatékony munkaidő nyilvántartás, teljesítményoptimalizálás és vészhelyzeti helyzetek kezelése egyszerűen és hatékonyan!

Riportbeszélgetés a CheckingSystem felhasználásáról

Interjúalany: Péter Kovács, a XYZ Company vezérigazgatója

Interjúkészítő: Anna Nagy


Anna: Szia Péter, köszönöm, hogy időt szakítasz erre a riportbeszélgetésre. Először is, mondj néhány szót arról, hogy miért döntöttetek a CheckingSystem használata mellett a cégeteknél?

Péter: Szia Anna, örülök, hogy itt lehetek. A CheckingSystem-t azért választottuk, mert olyan megoldást kerestünk, ami egyszerű és hatékony munkaidő-nyilvántartást tesz lehetővé. Fontos volt számunkra, hogy a munkatársaink könnyen nyomon követhessék a belépési és kilépési időket, valamint hogy az adminisztráció hatékonyabbá váljon.

Anna: Értem. Milyen konkrét előnyöket látott a CheckingSystem használata során a munkaidő nyilvántartásában és a késések/túlórák kezelésében?

Péter: Nos, a rendszernek köszönhetően átláthatóbbá vált a munkaidő-gazdálkodásunk. A késéseket és túlórákat könnyedén kimutathatjuk, amely segített az erőforrások hatékonyabb tervezésében és a termelékenység növelésében. Az adminisztráció csökkentése mellett pontosabb képet kaptunk a munkatársak teljesítményéről is.

Anna: Emellett a katasztrófavédelmi szempontból hogyan segítette a rendszer a céget?

Péter: Nagyon fontos volt számunkra, hogy egy vészhelyzeti helyzetben gyorsan tudjunk reagálni és információhoz jussunk a dolgozók pontos tartózkodási helyéről. A CheckingSystem lehetővé tette számunkra, hogy részlegenként pontos listákat készítsünk a munkavállalókról kiürítési szituációkban, így hatékonyan tudtunk kommunikálni és szervezkedni vészhelyzetek során.

Anna: Fantasztikus. Mennyire volt egyszerű az integráció a már meglévő rendszereitekbe?

Péter: Az integráció rendkívül simán ment. A CheckingSystem könnyen illeszkedett a meglévő infrastruktúránkba, és lehetőséget adott számunkra a testreszabásra az egyedi igényeink szerint.

Anna: Köszönöm Péter, hogy megosztottad ezeket az értékes tapasztalatokat velünk a CheckingSystem-ről. Végezetül, van-e valami, amit a jövőben még ki szeretnétek használni vagy fejleszteni a rendszerben?

Péter: Szeretnénk további automatizációs lehetőségeket bevezetni, hogy még hatékonyabb legyen a munkaidő-gazdálkodásunk és a vészhelyzetekre való felkészülésünk.

Anna: Ez nagyszerű! Köszönöm még egyszer a beszélgetést, Péter!

Péter: Nincs mit, örültem, hogy segíthettem. Köszönöm a lehetőséget!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.