CheckingSystem OSM: Az Intelligens Vagyonőri Dokumentációs Megoldás a Gyors és Hatékony Biztonsági Rögzítésekért

Vagyonőr (V): Szia, hallottad már a CheckingSystem OSM rendszerről?

Interjúztató (I): Nem, erről még nem hallottam. Miről is van szó?

V: Ez egy új digitális eseményjelentési megoldás a vagyonőrök számára. Segít gyorsan és hatékonyan dokumentálni az incidenseket és az észrevételeket.

I: Hangzik jól! De hogyan működik pontosan?

V: Nos, például, ha észlelek valamilyen problémát, mint mondjuk egy műszaki hibát vagy egy rongálást, egyszerűen bejelenthetem azt a rendszerbe. Az OSM lehetővé teszi, hogy azonnal diktáljam a fontos részleteket, amit aztán szöveges formában rögzít.

I: Ez hatékony lehet. De mi van, ha fotókra van szükség a dokumentáláshoz?

V: Nos, itt jön a legjobb rész! A rendszer lehetővé teszi a fotók készítését és ezek közvetlenül a jegyzőkönyvbe történő integrálását. Tehát, ha valami látványosat észlelek, mint mondjuk egy vízfolyást vagy olajfoltot, azonnal tudok róla képet készíteni és hozzáadni a dokumentációhoz.

I: Ez tényleg praktikus lehet a biztonsági ellenőrzéseknél! De mi van az aláírásokkal? Hogyan lehet azokat rögzíteni?

V: Ez is nagyon egyszerű. A CheckingSystem OSM lehetővé teszi a digitális aláírások gyűjtését és rögzítését a jegyzőkönyvekhez. Tehát, ha szükséges, azonnal aláírhatom a dokumentumot vagy jegyzőkönyvet, és azt digitálisan tárolja.

I: Fantasztikus! Úgy tűnik, hogy ez a rendszer jelentősen megkönnyítheti és felgyorsíthatja az incidensek dokumentálását és az adminisztrációt.

V: Igen, pontosan! Ez valóban nagy segítség a mindennapi munkában. Úgy érzem, hogy ez a rendszer valóban javíthatja a hatékonyságot és gyorsabbá teheti az ellenőrzéseinket.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.