Egy Karbantartó Tapasztalatai a Rendszer Hatékonyságáról és Nyomonkövethetőségéről

Beszélgetés egy karbantartóval a CheckingSystem használatáról

Interjúalany: Károly

Beszélgető: Péter


Péter: Szia Károly! Nagyon örülök, hogy időt szakítasz rám. Először is, mesélnél kicsit arról, hogy milyen munkát végzel, és mennyire fontos a minőségellenőrzés a mindennapi tevékenységeid során?

Károly: Szia Péter! Persze, örömmel mesélek. Én karbantartó vagyok egy gyártóüzemben. A munkám során a berendezések és gépek karbantartását végzem, és a CheckingSystem OSM Karbantartás ellenőrző rendszerének használatával végezzük a minőségellenőrzést is. Ezáltal biztosítjuk, hogy a gyártott termékek a megfelelő minőségi előírásoknak megfeleljenek.

Péter: Ez hangzik nagyon érdekesen! Hogyan segít pontosabban és hatékonyabban elvégezni a munkádat a CheckingSystem?

Károly: Nos, a CheckingSystem rendkívül hasznos eszköz a mindennapi munkámban. A rendszer lehetővé teszi számomra, hogy könnyedén rögzítsem a gépek karbantartásának és az ellenőrzéseknek az eredményeit. Feltölthetjük a szabványos méreteket és műszaki rajzokat, így mindig elérhetők és könnyen hozzáférhetők. Emellett dokumentálhatom a karbantartási tevékenységeimet, megjegyzéseket fűzhetek hozzájuk, és akár fotókat is csatolhatok a munkáról.

Péter: Ez igazán praktikusnak hangzik! És milyen előnyei vannak a rendszernek az adatok kezelése és a dokumentáció szempontjából?

Károly: Az egyik legnagyobb előnye, hogy minden adat felhőalapú, így bármikor és bárhol hozzáférhető vagyok a rögzített információkhoz. Ez nagyban megkönnyíti az adatok kezelését és nyomon követését. Például könnyen szűrhetőek az adatok termékcsoportok, megfelelőség vagy akár az adott gépek szerint. És a dokumentáció teljes, ami számomra és a csapatomnak is óriási segítség a munkafolyamatok optimalizálásában és a minőség biztosításában.

Péter: Fantasztikus! És végül, hogy látod a rendszer jövőjét a munkahelyeden?

Károly: Azt hiszem, a CheckingSystem rendkívül fontos szerepet fog játszani a jövőben is. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre könnyebbé válik majd a rendszer használata, és még több adatot és elemzést tudunk majd nyerni belőle. Ez pedig segíteni fogja a gyártási folyamatok hatékonyságának növelését és a minőség még magasabb szintre emelését.

Péter: Károly, köszönöm szépen az értékes beszélgetést és az értékes betekintést a CheckingSystem használatába! Nagyon érdekes volt hallani a tapasztalataidat és hogyan segíti a mindennapi munkádat.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.