Gyors Reakció, Hatékony Védelem - Az Intelligens Rendszer, Amely Megkönnyíti a Vagyonőrök Munkáját a Viharok Által Okozott Károk Ellen

Riportvezető: Üdv, és köszönjük, hogy itt vagy ma velünk. Ma egy különleges témáról fogunk beszélni, a CheckingSystem Portai OSM rendszer viharjelentés moduljáról. Elsőként, elmondanád nekünk, mi a véleményed erről az új funkcióról?

Vagyonőr: Sziasztok, örülök, hogy itt lehetek. Nos, az új viharjelentés modul tényleg nagyszerű fejlesztés a CheckingSystem rendszerben. Az, hogy azonnal tudjuk jelezni és rögzíteni az észlelt vihar okozta károkat, nagyon megkönnyíti a munkánkat.

Riportvezető: Kiváló! Tudnál nekünk mondani egy konkrét példát, amikor hasznosnak találtad ezt a funkciót?

Vagyonőr: Természetesen. Nemrégiben egy erős vihar vonult át az őrzött területen, és az egyik épület tetőszerkezete sérült meg. Azonnal tudtam rögzíteni a kárt a rendszerben, fényképekkel dokumentálva. Az értesítés az illetékes vezetőknek ment, és ők gyorsan intézkedtek a szükséges javításokért.

Riportvezető: Fantasztikus! A fényképek és a szöveges diktálás rögzítése kétségtelenül hasznos lehet. Hogyan tapasztaltad ezek használatát a mindennapi feladatok során?

Vagyonőr: Nagyon egyszerű használni a rendszert. Amikor észlelek valamilyen kárt, csak lefényképezem, és szükség esetén diktálással rögzítem az észrevételeimet vagy a károsodás mértékét. Ezek a dokumentációk azonnal elérhetőek az eseményjelentés modulban, és az illetékesek rögtön értesülnek róluk.

Riportvezető: Nagyon jó hallani, hogy ennyire könnyen kezelhető a rendszer. Végezetül, miért gondolod, hogy a CheckingSystem Portai OSM rendszer, különösen az új viharjelentés modul, segíthet a vagyonőröknek és az ügyfeleknek?

Vagyonőr: A rendszer segítségével gyorsan és hatékonyan tudjuk kezelni a viharok okozta károkat, minimalizálva ezzel a kockázatokat és a további veszteségeket. Az illetékes vezetők is azonnal értesülnek a helyzetről, így az intézkedések is gyorsabbak. Az ügyfelek pedig megnyugodhatnak, mert tudják, hogy a vagyonuk és az ingatlanjuk a legjobb védelem alatt áll.

Riportvezető: Köszönjük a beszélgetést, és örülünk, hogy pozitív tapasztalataid vannak a rendszerrel. Ez fantasztikus lehetőség a vagyonőrök és az ügyfelek számára egyaránt.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.