Egy Vagyonőr Tapasztalatai: Fotókat, Aláírásokat és Azonnali Értesítéseket Kínáló Intelligens Eseményjelentés az OSM Rendszerrel

Interjúalany: Szóval, azt mondod, az OSM rendszer valóban megkönnyíti a mindennapi munkádat. Elmondanád részletesen, hogy hogyan rögzíted egy műszaki hibával kapcsolatos eseményt az OSM rendszer segítségével?

Vagyonőr: Természetesen! Tehát, amikor például területellenőrzés közben egy sérült rámpaajtót vagy olajfoltot észlelek, először is az OSM készülékemmel diktálom a szükséges információkat. Hanggal rögzítem, hogy melyik területen történt a probléma, és pontosan leírom a hibajelenséget. Ez a folyamat rendkívül egyszerű és gyors.

Interjúalany: És a fotók készítése hogyan zajlik?

Vagyonőr: Az OSM rendszer segítségével fotókat is tudok csatolni az eseményhez. Egyszerűen csak kiválasztom a megfelelő opciót a rendszerben, majd készítek néhány fotót a problémáról. Lehetőség van közelről és távolról is fotókat készíteni, így a vezetőség pontos képet kap a helyzetről.

Interjúalany: És ha károkozót észlelsz, hogyan jár el az OSM rendszer?

Vagyonőr: Az OSM rendszer még ebben az esetben is rendkívül hatékony. Amikor egy károkozót azonosítok, az OSM rendszer lehetőséget biztosít arra, hogy aláírassa a tényállást. Ez azt jelenti, hogy a károkozó hivatalosan is elismeri a károkozást, ami később nagyon hasznos lehet esetleges jogi lépések során.

Interjúalany: Nagyszerű! És mi történik a jegyzőkönyv elkészítése után?

Vagyonőr: Miután minden szükséges információt rögzítettem, csak rá kell kattintanom az esemény mentés gombra az OSM rendszeren. Ekkor a rendszer azonnal elküldi az e-mailben rögzített jegyzőkönyvet az illetékes vezetőknek és a műszaki csoportnak. Így nincs szükség további értesítésekre vagy e-mail írásra, és a folyamat rendkívül gyors és hatékony.

Interjúalany: Ez tényleg fantasztikus! Köszönöm, hogy megosztottad velünk, hogyan használod az OSM rendszert a mindennapi munkádban.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.