Az Egyedi Ellenőrzési Szükségletekre Szabva

Interjúalany (Vezető): Üdvözöljük a beszélgetésben! Ma velünk van egy vagyonvédelmi területi vezető, aki a CheckingSystem OSM rendszerét használja a területek és vagyonőrök hatékony ellenőrzésére. Köszönjük, hogy időt szakít ránk!

Interjúalany (Vezető): Örülünk, hogy itt vagyok! Köszönjük a meghívást!

Moderátor: Kérem, mondja el, miért választotta a CheckingSystem OSM rendszert a területi ellenőrzésekhez, és milyen előnyöket lát benne a hagyományos módszerekkel szemben.

Vezető: Nos, minden terület egyedi és eltérő, és az ellenőrzési szempontok is változnak. A CheckingSystem OSM rendszere lehetővé teszi számunkra, hogy az adott területre érve az NFC pont beolvasása után azonnal megjeleníthessük az adott terület főbb ellenőrzési szempontjait. Ez rendkívül hatékony, mivel a vagyonőröknek mindig tudniuk kell, milyen szempontoknak kell megfelelniük az adott területen.

Moderátor: Ez hangzik nagyon hasznosnak! Milyen konkrét funkciókat és előnyöket kínál a CheckingSystem OSM rendszer az ellenőrzések során?

Vezető: A rendszer számos előnyt kínál. Először is, lehetőség van a vagyonőrök ruházatának, ápoltságának és felkészültségének ellenőrzésére. Továbbá ellenőrizhetjük, hogy a vagyonőrök által használt rendszerek és eszközök működőképesek-e. Az alkoholszondás ellenőrzéshez digitális jegyzőkönyvet készíthetünk aláírásokkal és fotókkal az OSM eszközön.

Az ellenőrzéseink megfelelőségét egy checklistában is nyomon követhetjük, és minden ellenőrzési pontnál észrevételeket tehetünk, akár hangalapú rögzítéssel is. Emellett lehetőség van fotók dokumentálására is.

A rendszer segítségével dokumentálhatjuk a biztonsági kockázatok észlelését, és javaslatokat tehetünk azok csökkentésére vagy megszüntetésére. Az összes ellenőrzési jegyzőkönyvet az ellenőrzést végző vezető és a vagyonőr is aláírja az OSM eszközön, így minden biztonságosan dokumentálva van.

Moderátor: Nagyon komplex rendszernek hangzik! Hogyan segít a CheckingSystem OSM rendszer a biztonsági kockázatok kezelésében?

Vezető: A rendszer lehetővé teszi, hogy digitális eseményjelentéseket rögzítsünk, amelyek tartalmazhatnak fotókat, hang alapú szövegbevitelt és aláírást az OSM eszközön. Ezek a jelentések lehetővé teszik számunkra, hogy dokumentáljuk a biztonsági kockázatot jelentő eseményeket, és javaslatokat tehetünk azok kezelésére vagy megszüntetésére.

A rendszerünk segít nekünk folyamatosan monitorozni és javítani a területek biztonságát, és mindig kéznél van a szükséges dokumentáció az esetleges incidensek vagy ellenőrzések során.

Moderátor: Köszönjük, hogy elosztotta velünk ezt az érdekes információt a CheckingSystem OSM rendszeréről. Kérem, mondja el, hogy hogyan lehet kapcsolatba lépni Önnel vagy a vállalatával, ha valaki érdeklődik a rendszer iránt.

Vezető: Ha bármilyen kérdése van, vagy érdeklődik a CheckingSystem OSM rendszer iránt, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a weboldalunkon elérhető elérhetőségeinken. Örömmel segítünk Önnek és válaszolunk minden kérdésére.

Moderátor: Köszönjük, hogy eljött és bemutatta nekünk ezt a remek rendszert. Sok sikert kívánunk a munkájához!

Vezető: Köszönöm, hogy meghívtak minket, és remélem, hogy segíthetünk a biztonság és az ellenőrzés területén. Legyen szép napja!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.