Modern Vagyonőrzés Egyszerűsítve: Ismerje meg a Portai OSM Rendszert!

Beszélgetés egy Vagyonőrrel aki a Portai OSM rendszerrel dolgozik:

Vagyonőr (V): Jó napot kívánok, én vagyok a vagyonőr, aki a CheckingSystem Portai OSM rendszerét használja. Bevallom, eleinte kissé féltettem a digitalizációtól, de most, hogy már használom ezt a rendszert, egyszerűen lenyűgözőnek találom.

  • Jó napot kívánok Önnek is! Nagyszerű hallani, hogy elégedett a Portai OSM rendszerrel. Kérem, ossza meg velünk, miért gondolja, hogy könnyen megtanulható és egyszerű a rendszer kezelése?

V: Nos, az OSM rendszer bevezetésekor a CheckingSystem Kft. munkatársai valóban nagy segítségemre voltak. Bemutatták a rendszert, megtanították a használatát, és még közösen begyakoroltuk is. Ez a kezdeti támogatás nagyon sokat segített abban, hogy megszokjam az új technológiát.

  • Ez fantasztikus! De mire gondol, ha az OSM rendszer használatának egyszerűségére tekint? Van valami, amit kiemelnél?

V: Abszolút! Az OSM rendszer felületén van egy „oktatás” gomb, amire kattintva nagyon részletes oktató videókat lehet megnézni a modulok használatáról. Ezek a videók segítenek a tudás felfrissítésében vagy akár az új kollégák betanításában. Az egyszerűsége az, hogy minden olyan könnyen érthetően van bemutatva, hogy bárki könnyen elsajátíthatja.

  • Nagyszerű! Az oktató videók valóban jó lehetőség a tanulásra. De hogyan segít az OSM rendszer a mindennapi munkájában?

V: Nos, a modulok használata valóban egyszerű. Például, mindent fel lehet diktálni a készülékbe, és az OSM rendszer automatikusan szöveges bejegyzéssé formázza. Ez nagyon időt és energiát takarít meg a számomra. Emellett a rendszer lehetőséget biztosít fotók készítésére, például eseményjelentéshez vagy járőrfeladat során az észlelések dokumentálásához. Az egyik dolog, amit külön kiemelnék, az az, hogy nem kell semmit beírogatni, például a szállítási okmányok számát. Egyetlen kattintással az OSM készülék beolvassa a számukat qr vagy vonalkódból, ami gyorsítja a folyamatokat.

  • Ez fantasztikus! Az OSM rendszer tényleg hatékonynek tűnik a vagyonőrök munkájában. Köszönöm, hogy megosztotta tapasztalatait, és reméljük, hogy mások is felfedezik az OSM rendszer előnyeit. Ön is bármikor elérheti a CheckingSystem Kft.-t, ha bármilyen további kérdése van.

V: Nagyon szívesen! Örülök, hogy segíthettem, és tényleg örömmel használom az OSM rendszert. Köszönöm a lehetőséget, és bátran ajánlom mindenkinek, aki hasonló területen dolgozik!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.