Modern Technológia, Munkavédelem és Vendégelégedettség a Szálloda Takarításában

Üdvözöljük a CheckingSystem OSM takarítás ellenőrző rendszerében és hibajegy moduljában!

A CheckingSystem OSM takarítás ellenőrző rendszere egy innovatív megoldás, amely forradalmasítja a szállodai takarítási folyamatokat. Ebben a rövid leírásban bemutatjuk, hogy hogyan segíti ez a rendszer a szállodák munkáját.

1. Takarítási Feladatok Optimalizálása: A CheckingSystem OSM rendszer lehetővé teszi a takarítók számára, hogy könnyedén és hatékonyan vegyék át a takarítási feladatokat. Az alkalmazás segítségével beolvashatják a szobában található QR vagy NFC pontot, amely azonnal megjeleníti számukra a kijelölt takarítási feladatokat. Ez a funkcionalitás nem csak felgyorsítja a munkafolyamatot, hanem biztosítja, hogy semmilyen feladat ne maradjon el.

2. Munkavédelmi Tájékoztatás: Az OSM rendszer nem csupán a takarítási feladatokat jeleníti meg, hanem azt is, hogy milyen vegyszereket kell használni a különböző felületek tisztításához, valamint milyen védőfelszereléseket kell viselni. Ez növeli a takarítók munkavédelmi szemléletét és csökkenti a baleseti kockázatokat.

3. Rögzítés és Észrevételek: Az OSM készüléken keresztül a takarítók egyszerűen rögzíthetik az elvégzett feladatokat. Ezen kívül lehetőség van diktálással szöveges alapú észrevételek rögzítésére, valamint fényképek készítésére. Például, ha egy falon sérülés található vagy egy szennyeződés nem távolítható el, mindez könnyedén dokumentálható.

4. Vendég Hibajelentés: A vendégeknek is lehetőségük van bejelenteni az észlelt hibákat és rendkívüli takarítási igényeket az OSM rendszeren keresztül. Például, ha szükség van törölköző- vagy ágyneműcserére, a vendégek egyszerűen bejelenthetik igényüket a saját mobil eszközükről.

5. Felhőalapú Ellenőrzés és Adatok Elemzése: Az OSM rendszer minden adatot felhőalapú tárol és kezel, így az összes munkafolyamat könnyen ellenőrizhető online felületről. A beépített szűrők segítségével kimutatások készíthetőek a takarításokról, a feladatokról és a költségekről. Ezenkívül a rendszer lehetővé teszi a feladatok kiosztását az OSM készülékekre is.

A CheckingSystem OSM takarítás ellenőrző rendszere hatékonyan támogatja a szállodák munkáját a takarítási folyamatok optimalizálásával, a munkavédelmi szempontok figyelembevételével és a vendégek elégedettségének növelésével. Ezen innovatív megoldás segítségével a szállodák magas színvonalú szolgáltatást nyújthatnak, miközben javítják a takarítási hatékonyságot és csökkentik a hibák számát. A CheckingSystem OSM rendszer a szállodai szektorban valódi áttörést hoz.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.