Egy Egyszerű és Hatékony Mód a Készletek Nyilvántartására, Hibajelentésre és Vendégek Szolgálására

Üdvözöljük a CheckingSystem OSM karbantartás ellenőrző rendszerében!

Az apartmanok üzemeltetése sosem volt ilyen egyszerű és hatékony! A CheckingSystem OSM karbantartás ellenőrző rendszerrel mostantól minden apartman-karbantartási és hibajelentési feladat könnyedén és gyorsan intézhető, így időt és energiát takaríthat meg vállalkozásának.

Miért válassza a CheckingSystem OSM rendszert?

  • Karbantartás ellenőrző rendszer: A rendszer segítségével lehetősége van a készletnyilvántartás ellenőrzésére és a pótlások dokumentálására. Ne veszítse el az átláthatóságot az apartmanok készleteivel kapcsolatban! Emellett a mérőóra állások leolvasására is lehetőséget ad, így egyszerűen és pontosan dokumentálhatja az energiafogyasztást és a költségeket. A helyszíni javítások és karbantartási feladatok is könnyedén rögzíthetők és visszaigazolhatók a rendszeren keresztül.

  • Hibajegy modul: A hibajegy modul segítségével egyszerűen rögzítheti az észlelt hibákat és javítandó részeket. Emellett a vendégek is bevonhatók a folyamatba a QR kód beolvasásával, így gyorsan és hatékonyan jelenthetik a hibákat. Az online hibajegy modul lehetővé teszi a különféle szolgáltatások, például teniszpálya vagy golfpálya foglalások egyszerű jelzését, így mindig tisztában lehet a lefoglalt időpontokkal és a rendelkezésre álló lehetőségekkel.

Hogyan segíti a CheckingSystem OSM az apartmanokat üzemeltető cégeket?

  • Optimalizált karbantartás: A karbantartás ellenőrző rendszer segít optimalizálni a karbantartási folyamatokat, így csökkenti a költségeket és növeli a hatékonyságot. Az időszakos ellenőrzések és a gyors pótlások segítenek megelőzni a problémákat.

  • Gyors és hatékony hibakezelés: A hibajegy modul lehetővé teszi a gyors és hatékony hibakezelést. Az észlelt hibák és javítandó részek könnyedén rögzíthetők, és azonnal intézkedhet azok javítása érdekében.

  • Vendégelégedettség növelése: A vendégek számára lehetőséget ad a hibajelentésre és az online szolgáltatások foglalására. Ez növeli a vendégek elégedettségét és hűségét, mivel biztosítja számukra a komfortos és zökkenőmentes tartózkodást.

  • Teljes körű átláthatóság: A rendszer által biztosított adatok és riportok segítenek a vezetőknek az átláthatóság megteremtésében és a döntéshozatalban. Könnyedén nyomon követhetők a kiadások és a karbantartási feladatok előrehaladása.

A CheckingSystem OSM karbantartás ellenőrző rendszere és hibajegy modulja az apartmanok üzemeltetésének egyszerűsítését és hatékonyságát szolgálja, segítve a vállalkozásokat a költségek csökkentésében és a vendégelégedettség növelésében. Ne hagyja, hogy a karbantartási és hibakezelési feladatok elnyeljék az idejét – válassza a CheckingSystem OSM rendszert, és tegye meg a következő lépést az üzleti siker felé!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.