Takarítási Területi Vezetővel Folytatott Beszélgetés: Hogyan Változtatja Meg a CheckingSystem OSM a Takarítási Minőséget és Hatékonyságot

Interjúalany: János, Takarítási Területi Vezető

Riporter: Köszönöm, hogy ma velünk vagy, János. Elsőként, mesélj nekünk kicsit a CheckingSystem OSM takarítás ellenőrző rendszeréről, és hogyan használjátok azt a takarítási területeken.

János: Örülök, hogy itt lehetek. A CheckingSystem OSM rendszer egy olyan innovatív megoldás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hatékonyan ellenőrizzük és javítsuk a takarítási területeink minőségét és teljesítményét. A rendszer QR kódok vagy NFC technológia segítségével azonosítja a takarítási területeket és munkavállalókat.

Riporter: Tehát, amikor az OSM rendszer azonosítja a területet vagy a munkavállalót, mi történik ezután?

János: Pontosan. Amikor az OSM rendszer felismeri a területet vagy a munkavállalót, azonnal megmutatja, hogy az ellenőrzésnek mikre kell kiterjednie. Ez egyfajta iránymutatást nyújt az ellenőrzéshez, és biztosítja, hogy semmi ne maradjon ki.

Riporter: És hogyan rögzítitek az észrevételeket az ellenőrzés során?

János: Az OSM rendszer lehetőséget nyújt diktálással történő szövegbevitelre, valamint fotók készítésére az észrevételekről. Így könnyen dokumentálhatjuk azokat a területeket vagy helyzeteket, amelyekre javítás szükséges.

Riporter: Mi történik az ellenőrzés befejeztével?

János: Az ellenőrzés befejeztével az OSM készüléken aláíratjuk a munkavállalóval az ellenőrzési jelentést. Ez egyfajta visszaigazolás arról, hogy mindkét fél elfogadja az eredményeket.

Riporter: Az OSM rendszerben található-e valamilyen mutató vagy jelző, amely segít az ellenőrzés megfelelőségének és a hibák számának követésében?

János: Igen, az OSM rendszer egy százalékos arányban mutatja az ellenőrzés megfelelőségét, valamint a talált hibák mennyiségét. Ez a mutató rendkívül hasznos a minőség javításához, az oktatások hatékonyságának felméréséhez és az ellenőrzési folyamat optimalizálásához.

Riporter: Fantasztikus. Ez a rendszer láthatóan sok előnnyel jár a takarítási területek ellenőrzése terén. Hogyan javult a minőség és a hatékonyság az OSM rendszer bevezetése óta?

János: Az OSM rendszer bevezetése óta számottevő javulásokat tapasztaltunk a minőségben és a hatékonyságban. A rendszer segítségével gyorsabban reagálhatunk a hibákra, és a munkavállalóink is hatékonyabban dolgoznak. Emellett a rendszer által nyújtott adatok alapján könnyebben tervezhetjük az oktatásokat és fejleszthetjük a munkafolyamatokat.

Riporter: Nagyon köszönöm, János, hogy megosztottad velünk ezt az érdekes információt. Az OSM rendszer valóban sokat segíthet a takarítási területek ellenőrzésében és javításában.

János: Nincs mit, örömmel meséltem róla. Az OSM rendszer valóban forradalmi változást hozott a munkánkban, és örömmel látjuk, hogy segíthetünk másoknak is hasonló eredmények elérésében.

Ezzel zárjuk a riportot, és köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk, hogy megosztottad ezt az izgalmas információt az OSM rendszerről és annak előnyeiről a takarítási területeken.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.