Tapasztalatok és Előnyök egy Területi Vezető Szemszögéből

Riportkészítő (R): Jó napot kívánok! Ma itt vagyunk, hogy beszéljünk a vagyonvédelem területén tett fejlesztésekről és tapasztalatokról. A mai interjúalanyunk egy vagyonvédelmi cég területi vezetője, aki megosztja velünk tapasztalatait a CheckingSystem OSM vagyonvédelmi ellenőrző rendszeréről. Kezdeném azzal, hogy elmondaná, mik voltak azok a biztonsági kockázatok és problémák, amelyekkel szembesültek az építési területek ellenőrzése során?

Területi Vezető (TV): Jó napot! Természetesen, örömmel beszélek erről. Az építési területeken számos biztonsági kockázat és probléma merül fel rendszeresen. Ezek közé tartoznak például a nyitott kerítésszakaszok, a kockázatosan tárolt értékek és építési anyagok, valamint a munkagépekkel kapcsolatos veszélyek. Ezek mind olyan tényezők, amelyekre nagyon figyelnünk kell.

R: Hogyan segít a CheckingSystem OSM vagyonvédelmi ellenőrző rendszere ezeknek a kockázatoknak a kezelésében?

TV: Az OSM rendszer valóban egy forradalmianak tekinthető eszköz a kockázatok kezelése terén. Mindenekelőtt lehetővé teszi számunkra, hogy azonnal rögzítsük ezeket a kockázatokat. A rendszer diktálással és fotózással lehetővé teszi számunkra, hogy dokumentáljuk a problémákat, így nem csak szóban lehet jelezni a kockázatokat, hanem képekkel  is alátámasztjuk a jelentéseinket.

R: És hogyan dolgozza fel az OSM rendszer ezeket a rögzített adatokat?

TV: Az OSM rendszer nemcsak a rögzített adatokat tárolja, hanem lehetővé teszi számunkra, hogy diktálással rögzítsük javaslatainkat a kockázatok csökkentésére. Emellett az OSM eszközön keresztül a helyi vezetővel is azonnal aláíratjuk az észrevételeinket. Ez nagyon fontos, mert így nem csak mi, de a területi vezető is tudomást szerez a problémákról.

R: És mi történik a jelentések mentése után?

TV: Amint elkészítjük a jelentéseinket és mentjük azokat az OSM rendszerben, az rendszer azonnal értesíti az építésvezetőt, a projektvezetőt és az illetékes vezetőket e-mail üzenetek formájában a kockázatokról, a rögzített fotókról és javaslatainkról. Ez gyors és hatékony kommunikációt tesz lehetővé, és segít a kockázatok gyors feltárásában és kezelésében.

R: Hogyan segít mindez a felelősség pontos meghatározásában, különösen káresemények esetén?

TV: Az OSM rendszer által rögzített adatok és kommunikációs mechanizmusok egyértelmű nyomot hagynak arról, hogy ki, mikor és milyen kockázatokról és problémákról értesült. Ez nagy segítség a felelősség pontos meghatározásában káresemények esetén. Az előzetes dokumentáció és a rögzített javaslatok is fontosak lehetnek a későbbi elemzések során.

R: Nagyon köszönöm a beszélgetést, és hogy megosztotta velünk a CheckingSystem OSM vagyonvédelmi ellenőrző rendszerrel szerzett tapasztalatait. Ez egyértelműen egy olyan eszköz, amely hatékonyan segíti a vagyonvédelmi folyamatokat és a kockázatok kezelését az építési területeken.

TV: Köszönöm a lehetőséget, hogy megoszthattam ezeket a tapasztalatokat. Az OSM rendszer valóban nagy segítség számunkra, és bízom benne, hogy mások is hasznosnak találják majd ezt az eszközt a vagyonvédelem terén.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.