Optimalizálja a Műszakváltásokat, Növelje a Biztonságot és Nyomon Követhetőséget Felhőalapú Megoldásunkkal!

Üdvözöljük a CheckingSystem OSM karbantartás ellenőrző rendszerben!

A műszakváltások és gépek szerszámok átadása közötti folyamatokat hatékonyabbá és átláthatóbbá teszi a CheckingSystem OSM rendszer. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan segíti munkavállalóit és a vezetőséget az átadás-átvételi folyamat során:

  1. Átadás-Átvétel Rögzítése: A CheckingSystem OSM lehetővé teszi mindkét munkavállaló számára, hogy az átadás-átvétel tényét az OSM eszközön aláírásukkal hitelesítse. Ez biztosítja, hogy mindkét fél tudatában legyen a gépek és szerszámok átadásának és átvételének.

  2. Checklista Ellenőrzés: A rendszer egy előre meghatározott ellenőrző checklista alapján segíti az átadott és átvett szerszámok ellenőrzését. A munkavállalók egyszerűen bejelenthetik, hogy az átadott gépek és szerszámok megtalálhatók és sérülésmentes működő állapotban vannak.

  3. Sérülések és Hibák Rögzítése: Ha bármilyen sérülést vagy hibát észlelnek a szerszámokon, a rendszer lehetővé teszi a probléma rögzítését. A munkavállalók diktálással megadhatják a sérülés tényét és okát, valamint fényképeket is mellékelhetnek a sérült szerszámokról. Ezenkívül az átvételi checklistában is jelezhetik a hibát.

  4. Felhőalapú Követés: A vezetőség számára a CheckingSystem OSM egy felhőalapú online felületen keresztül lehetővé teszi a gépek és szerszámok állapotának valós idejű követését. Az esetleges sérülésekről egyetlen gombnyomással létrejön egy PDF jegyzőkönyv, mely tartalmazza az átadás-átvételi információkat, a sérüléseket, és a munkavállalók aláírását.

A CheckingSystem OSM karbantartás ellenőrző rendszerrel nemcsak növelheti a gépek és szerszámok átadás-átvételének hatékonyságát, de csökkentheti a hibák és sérülések kockázatát is. A rendszer átláthatóbbá és biztonságosabbá teszi a műszakváltásokat, és lehetővé teszi a vezetőség számára, hogy gyorsan és könnyen nyomon követhesse a gépek és szerszámok állapotát.

Válassza a CheckingSystem OSM rendszert, és tegye egyszerűbbé és megbízhatóbbá az átadás-átvételi folyamatokat a vállalatában!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.