Hatékonyabb, Részletesebb és Nyomonkövethetőbb Gépkarbantartás

Bevezetés: A gépek karbantartása mindig is kulcsfontosságú volt az üzemek hatékony működésének biztosításában. A hagyományos karbantartási módszerek azonban időigényesek és hajlamosak a hibákra. Azonban most itt van a megoldás: a CheckingSystem OSM karbantartás ellenőrző rendszere, amely forradalmasítja a gépek karbantartását. Ezzel a rendszerrel a karbantartók egyszerűen beolvassák a gépeken található QR kódot, és azonnal hozzáférnek a szükséges információkhoz és eszközökhöz a hatékony karbantartáshoz.

Főbb előnyök:

  1. Gyors és Hatékony Karbantartás: A CheckingSystem OSM rendszer lehetővé teszi a karbantartók számára, hogy gyorsan és hatékonyan hajtsák végre a gépek karbantartását. A QR kód beolvasásával azonnal hozzáférhetnek a feladatleírásokhoz, műszaki rajzokhoz és az elvégzendő feladatokhoz.

  2. Részletes Feladatleírások: A rendszer részletes feladatleírásokat nyújt, amelyek pontosan meghatározzák, hogyan kell végrehajtani a karbantartási feladatokat. Ez segít a hibák minimalizálásában és a munka minőségének javításában.

  3. Multimédia Támogatás: Az OSM eszköz lehetővé teszi a karbantartók számára, hogy rögzítsék észrevételeiket diktálással, és fényképeket készítsenek az elvégzett feladatokról és az esetleges problémákról. Ez lehetővé teszi a dokumentáció pontosabb és teljesebb vezetését.

  4. Aláírás és Visszaigazolás: A rendszer lehetővé teszi a karbantartók számára, hogy digitálisan aláírják a végzett munkát, így biztosítva a munka végrehajtásának nyomon követhetőségét és az ellenőrző rendszer által történő visszaigazolást.

Hogyan Működik:

  1. QR Kód Beolvasása: A karbantartó egyszerűen beolvassa a gépen található QR kódot az OSM eszközzel.

  2. Feladatleírások és Műszaki Rajzok: Azonnal hozzáfér a gép karbantartásához szükséges feladatleírásokhoz és műszaki rajzokhoz, amelyek segítik a munka megkezdését.

  3. Karbantartás Végrehajtása: A karbantartó végrehajtja a szükséges karbantartási feladatokat, közben dokumentálja az észrevételeit és készít fényképeket a munkáról.

  4. Aláírás és Visszaigazolás: Miután a karbantartás befejeződött, a karbantartó digitálisan aláírja a munkát az OSM eszközön, és a rendszer visszaigazolást küld az elvégzett munkáról.

Összegzés: A CheckingSystem OSM karbantartás ellenőrző rendszere forradalmasítja a gépek karbantartását, lehetővé téve a gyors és hatékony munkavégzést, részletes feladatleírások és műszaki rajzok segítségével. A multimédia támogatás és a digitális aláírás lehetővé teszi a karbantartók számára, hogy pontos dokumentációt vezessenek, és nyomon követhessék a végzett munkát. Válassza a CheckingSystem OSM rendszert a gépek karbantartásának egyszerűsítéséhez és hatékonyságának növeléséhez!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.