Az Intelligens Ellenőrzési és Dokumentációs Rendszer, Amely Gyorsítja és Hitelessé Teszi a Távfelügyeleti Kivonulószolgálat Műveleteit

CheckingSystem OSM – Távfelügyeleti Kivonulószolgálat Hatékonyabb Segítője

Az OSM (Objektum Szemlélő Modul) a távfelügyeleti kivonulószolgálat munkatársainak kiváló segítőtársa az objektumok ellenőrzésének és dokumentálásának folyamatában. Ez az innovatív rendszer forradalmasítja az ellenőrzési és dokumentációs folyamatot, lehetővé téve a munkatársaknak, hogy gyorsabban, hatékonyabban és pontosabban végezzék el feladataikat.

Hogyan működik az OSM rendszer?

A kivonuló szolgálat munkatársai egyszerűen az OSM készülék segítségével olvassák be az objektumokhoz tartozó QR vagy NFC korongokat. Ezután az OSM készülék azonnal megjeleníti a szükséges ellenőrzéseket, dokumentációs feladatokat és fotók készítését célzó utasításokat. Így minden munkafolyamat egyetlen eszközön keresztül válik könnyen elérhetővé.

A folyamat lépései:

  1. Objektum azonosítás: Az OSM készülékkel történő beolvasás után az objektumhoz tartozó adatok és ellenőrzési teendők azonnal láthatóvá válnak.

  2. Feladatok és ellenőrzések: A rendszer egyértelműen megmutatja, milyen feladatokat kell elvégezni, milyen adatokat kell dokumentálni, és milyen fényképeket kell készíteni. Ez biztosítja, hogy semmi se maradjon el.

  3. Dokumentáció és visszaigazolás: A kivonuló járőr a rendszeren belül könnyen dokumentálhatja és rögzítheti az észrevételeit. A diktálás funkció segítségével azonnal rögzítheti a szükséges információkat.

  4. Aláírás és jóváhagyás: Az ellenőrzési jegyzőkönyvet aláírással is jóváhagyhatja, így garantálva az ellenőrzés hitelességét.

Azonnali visszajelzés és továbbítás:

Az OSM rendszer lehetővé teszi az online visszajelzést és az adatok azonnali továbbítását a távfelügyelet diszpécsere számára. A diszpécser az online felületen azonnal láthatja az összegyűjtött adatokat és fényképeket.

Gyors és könnyű ellenőrzési jegyzőkönyv készítés:

A rendszer egyszerűsíti az ellenőrzési jegyzőkönyv készítését. Egyetlen gombnyomással PDF formátumban generálja az ellenőrzési jegyzőkönyvet. Ezt a dokumentumot a diszpécser azonnal elküldheti az objektumtulajdonosnak vagy a megbízónak.

Az OSM rendszerrel a távfelügyeleti kivonulószolgálat munkatársai hatékonyabban és gyorsabban végezhetik el feladataikat, miközben garantálják az ellenőrzések és dokumentációk pontosságát. Ezzel a modern megoldással Ön biztos lehet benne, hogy mindig naprakész és megbízható adatokkal rendelkezik.

Válassza az OSM rendszert, és tegye hatékonyabbá kivonuló szolgálatát még ma!