Az Intelligens Ellenőrzési és Dokumentációs Rendszer, Amely Gyorsítja és Hitelessé Teszi a Távfelügyeleti Kivonulószolgálat Műveleteit

CheckingSystem OSM – Távfelügyeleti Kivonulószolgálat Hatékonyabb Segítője

Az OSM (Objektum Szemlélő Modul) a távfelügyeleti kivonulószolgálat munkatársainak kiváló segítőtársa az objektumok ellenőrzésének és dokumentálásának folyamatában. Ez az innovatív rendszer forradalmasítja az ellenőrzési és dokumentációs folyamatot, lehetővé téve a munkatársaknak, hogy gyorsabban, hatékonyabban és pontosabban végezzék el feladataikat.

Hogyan működik az OSM rendszer?

A kivonuló szolgálat munkatársai egyszerűen az OSM készülék segítségével olvassák be az objektumokhoz tartozó QR vagy NFC korongokat. Ezután az OSM készülék azonnal megjeleníti a szükséges ellenőrzéseket, dokumentációs feladatokat és fotók készítését célzó utasításokat. Így minden munkafolyamat egyetlen eszközön keresztül válik könnyen elérhetővé.

A folyamat lépései:

  1. Objektum azonosítás: Az OSM készülékkel történő beolvasás után az objektumhoz tartozó adatok és ellenőrzési teendők azonnal láthatóvá válnak.

  2. Feladatok és ellenőrzések: A rendszer egyértelműen megmutatja, milyen feladatokat kell elvégezni, milyen adatokat kell dokumentálni, és milyen fényképeket kell készíteni. Ez biztosítja, hogy semmi se maradjon el.

  3. Dokumentáció és visszaigazolás: A kivonuló járőr a rendszeren belül könnyen dokumentálhatja és rögzítheti az észrevételeit. A diktálás funkció segítségével azonnal rögzítheti a szükséges információkat.

  4. Aláírás és jóváhagyás: Az ellenőrzési jegyzőkönyvet aláírással is jóváhagyhatja, így garantálva az ellenőrzés hitelességét.

Azonnali visszajelzés és továbbítás:

Az OSM rendszer lehetővé teszi az online visszajelzést és az adatok azonnali továbbítását a távfelügyelet diszpécsere számára. A diszpécser az online felületen azonnal láthatja az összegyűjtött adatokat és fényképeket.

Gyors és könnyű ellenőrzési jegyzőkönyv készítés:

A rendszer egyszerűsíti az ellenőrzési jegyzőkönyv készítését. Egyetlen gombnyomással PDF formátumban generálja az ellenőrzési jegyzőkönyvet. Ezt a dokumentumot a diszpécser azonnal elküldheti az objektumtulajdonosnak vagy a megbízónak.

Az OSM rendszerrel a távfelügyeleti kivonulószolgálat munkatársai hatékonyabban és gyorsabban végezhetik el feladataikat, miközben garantálják az ellenőrzések és dokumentációk pontosságát. Ezzel a modern megoldással Ön biztos lehet benne, hogy mindig naprakész és megbízható adatokkal rendelkezik.

Válassza az OSM rendszert, és tegye hatékonyabbá kivonuló szolgálatát még ma!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.