Rögzítse és Ossza Meg a Kárfelmérést Gyorsan és Hatékonyan, Hogy Védelmezze Értékeit!

Üdvözöljük a CheckingSystem Portai OSM rendszerben található új funkciót, mely lehetővé teszi a járőröknek, hogy azonnal és hatékonyan jelezzék és regisztrálják az észlelt vihar okozta károkat az őrzött objektum épületén. Az új viharjelentés modulunk segítségével a vagyonőrök gyors és precíz dokumentációt készíthetnek, amely hozzájárul az ingatlanbiztonság és a veszélyelhárítás hatékonyságának növeléséhez.

Funkciók és előnyök:

  1. Azonnali Észlelés és Jelentés: Amint a vagyonőr észleli az érzékeny épületben keletkezett károkat, az azonnal rögzítheti azokat a rendszerben. Ez lehetőséget teremt az azonnali és hatékony kommunikációra az illetékes vezetőkkel.

  2. Fotók Rögzítése: A rendszer lehetővé teszi a vagyonőröknek, hogy fényképeket készítsenek a károkról. Ezek a fényképek dokumentálják a kár súlyosságát és a teendőket.

  3. Hangjegyzetek Diktálással: A vagyonőrök hangjegyzeteket is készíthetnek diktálással, így könnyedén megoszthatják az észrevételeiket és a balesetveszélyes körülményeket. Ez segíti az események pontos leírását és a gyorsabb intézkedéseket.

  4. Automatikus Értesítés a Vezetőknek: Az OSM rendszer azonnal e-mail értesítést küld az illetékes vezetőknek, amint az események rögzítésre kerülnek. Az értesítés tartalmazza a fotókat és az észrevételeket, így a vezetők azonnal tájékozódhatnak a helyzet súlyosságáról.

  5. Célzott Intézkedések: Az értesített vezetők azonnal képesek döntéseket hozni és intézkedéseket foganatosítani, hogy minimalizálják a kockázatokat és megelőzzék további károkat. Ez hozzájárul az épületek és az ingatlanok védelméhez.

Az új eseményjelentés sablonunk, a CheckingSystem Portai OSM rendszer részeként kiegészíti az ingatlanvédelem és a biztonságirányítás funkcionalitását. A vagyonőrök hatékonyabban tudnak reagálni a viharok okozta veszélyekre, és segíthetik az ügyfeleiket a károk minimalizálásában.

Végezetül, az OSM rendszerünkkel a vagyonőrök és a vezetők közötti együttműködés és kommunikáció hatékonyabbá válik, ami növeli az épületek és az ingatlanok védelmét, és csökkenti az esetleges kockázatokat. Válassza a CheckingSystem Portai OSM rendszert, hogy a viharok okozta károkra is gyors és hatékony választ adhasson!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.