Több Hatékonyság, Biztonság és Pontosság a Vagyonőrök Számára!

Megtartó erő a Vagyonőrök számára

A CheckingSystem OSM Járőrellenőrző Modul egy forradalmi megoldás a vagyonőrök számára, amely jelentősen megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a terület ellenőrzését. Ennek az innovatív rendszernek köszönhetően a vagyonőröknek több időt és energiát szabadítanak fel arra, hogy a valódi biztonsági problémákra koncentrálhassanak.

Azonnali Utasítások és Feladatok

Amikor a vagyonőr NFC pontot olvas be az OSM készülék segítségével, az rendszer azonnal megjeleníti előtte az adott ellenőrzési feladatokat. Ezek a feladatok nem csak a tervezett ellenőrzési teendőket tartalmazzák, hanem részletes utasításokat is nyújtanak arról, hogyan kell elvégezni azokat. Emellett munkabiztonsági figyelmeztetéseket is megjelenít, hogy a vagyonőrök mindig biztonságban legyenek.

Gyors és Egyszerű Visszaigazolás

Az OSM készülék lehetővé teszi a vagyonőrök számára, hogy az elvégzett ellenőrzéseket gyorsan és egyszerűen visszaigazolják. A rendszer intuitív felülete lehetővé teszi a feladatok egyszerű kipipálását vagy elvégzésük elutasítását, ha szükséges. Ezáltal az ellenőrzések folyamatosan frissülnek, és a vezetőség azonnal értesül az elvégzett munkáról.

Az Észrevételek Rögzítésének Egyszerűsége

Ha a vagyonőr bármilyen észrevételt tesz, könnyen rögzítheti azokat az OSM készüléken. Az észrevételeket egyszerűen diktálással rögzítheti, és a rendszer szöveges formában menti el azokat. Ezáltal a dokumentáció folyamatos és pontos, nem szükséges papírmunka vagy további adminisztráció.

Fotók Készítése az Objektumokról

Az OSM készülék lehetőséget nyújt fotók készítésére is az ellenőrzött objektumokról. Ez kiváló módja annak, hogy dokumentálja az objektum állagát vagy az esetleges problémákat. A fotók egyszerűen hozzárendelhetők az adott ellenőrzéshez, így könnyen hozzáférhetők és megoszthatók az illetékes személyekkel.

Összefoglalva

A CheckingSystem OSM Járőrellenőrző Modul forradalmasítja a vagyonőrök munkáját. Az azonnali utasítások, egyszerű visszaigazolás, észrevételek rögzítése és fotók készítése lehetővé teszik a vagyonőrök számára, hogy hatékonyan és biztonságosan végezzék munkájukat, és mindig lépést tartsanak a területen történő változásokkal. Válassza a CheckingSystem OSM Járőrellenőrző Modult, hogy a vagyonőrök hatékonyabbak és hatékonyabbak legyenek a terület ellenőrzése során!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.