A Digitalizált Megoldás, Amely Felgyorsítja és Megkönnyíti Az Ellenőrző Tevékenységeket, Növelve Ezzel Az Adatok Pontosságát és Az Ügyfelek Elégedettségét

Ismerje meg, hogyan könnyíti meg a CheckingSystem Portai OSM rendszere a vagyonőrök munkáját az alkoholszondás ellenőrzések jegyzőkönyvezésében!

Digitális Jegyzőkönyv Készítése A CheckingSystem Portai OSM rendszere lehetővé teszi a vagyonőrök számára, hogy egyszerűen és hatékonyan rögzítsék az alkoholszondás ellenőrzések eredményeit digitális jegyzőkönyv formájában. A rendszer intuitív felületén a vagyonőrök diktálással könnyedén rögzíthetik az ellenőrzést végző személy, a vizsgált személy, valamint a két tanú nevét.

Digitális Aláírások Az OSM eszközön keresztül a résztvevők azonnal elektronikus aláírásokat is adhatnak a jegyzőkönyvhez, amelyek hitelesítik az adatokat és növelik azok megbízhatóságát.

Mért Eredmények Rögzítése és Nyilatkozatok Felvétele A rendszer lehetővé teszi a mért eredmények rögzítését, valamint a vizsgált személy nyilatkozatainak gyors és egyszerű felvételét. Ezzel garantáltan pontos és teljes dokumentációt készíthetnek az alkoholszondás ellenőrzésekről.

Fotók Dokumentációja Az OSM rendszer segítségével könnyedén csatolhatnak fotókat a jegyzőkönyvekhez, így még átfogóbb és hitelesebb dokumentációt készíthetnek az ellenőrzésekről.

Visszakeresés és Szűrők Az online webes felületen a vagyonőrök bármikor könnyedén visszakereshetik az előző ellenőrzések jegyzőkönyveit. Beépített szűrők segítségével egyszerűen megtalálhatják azokat az eseteket, amelyekre szükség van.

Gyors Jegyzőkönyv Készítés A rendszer lehetőséget nyújt egyetlen kattintással PDF jegyzőkönyvek készítésére az alkoholszondás ellenőrzésekről. Emellett akár az összes szűrt eredmény alapján könnyedén generálhatnak Excel táblázatokat is.

Azonnali Megosztás Megbízóval A Megbízók azonnal és online felületen láthatják az elkészített jegyzőkönyveket és azok eredményeit. Ezáltal gyorsabb és átláthatóbb kommunikációt biztosítva növelhetik az ügyfél elégedettségét.

A CheckingSystem Portai OSM rendszere teljes körű megoldást nyújt az alkoholszondás ellenőrzések jegyzőkönyvezéséhez, amely egyszerűsíti és gyorsítja a folyamatot, miközben garantálja az adatok pontosságát és hitelességét. Ismerje meg, hogyan növelheti hatékonyságát és pontosítását a CheckingSystem Portai OSM rendszerrel!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.