Az Élelmiszeripar és Logisztikai Raktárak Új Hőmérséklet-Kontroll Parancsnoka

Fedezze fel a CheckingSystem Portai OSM rendszerének forradalmi erejét, amely egyedülálló megoldást kínál az élelmiszeripari vállalkozások és logisztikai raktárak számára a hűtési lánc ellenőrzésében és felügyeletében. Ezzel az innovatív technológiával a precíz és megbízható hőmérséklet-monitoringot tűzzük zászlónkra, hogy partnereink mindig biztosak lehessenek abban, hogy termékeik a legmagasabb minőségben és frissességben jutnak el a végfelhasználókhoz.

Fotóval rögzített regisztráció minden lépésnél: Az OSM rendszer megkönnyíti a gépjárművezetők regisztrációját, amint a jármű beérkezik. A vagyonőr a beérkező járműveket azonnal lencsevégre kapja, és rögzíti a rakterük hőmérsékletét. Ezáltal valós idejű adatokhoz jutunk, amelyek hozzájárulnak a pontosabb és hatékonyabb ellenőrzéshez.

Hatékony problémamegoldás szállítási és kiszállítási folyamatokban: A szállítás során, ha a rakter hőmérséklete nem éri el a meghatározott határértéket, az OSM rendszer azonnal értesíti a felelősöket. A probléma dokumentálása, a gépjárművezető aláírása és a fotók segítségével a problémás állapotok nyomon követhetők és egyértelműen rögzíthetők, így a vállalatok még a szállítás során léphetnek a helyzet javítása érdekében.

Online hozzáférés az adatokhoz: Az OSM rendszer lehetővé teszi a raktárak számára, hogy online felületről azonnal nyomon követhessék az érkező és távozó járművek hőmérsékletét. Ez a transzparencia nem csak a pontosabb ellenőrzést, de a folyamatok optimalizálását is segíti elő.

Egyszerű jegyzőkönyv-kezelés és kommunikáció: Ha valamilyen eltérés vagy probléma merül fel, az OSM rendszer digitális jegyzőkönyvet rögzít a szükséges adatokkal. Ezeket a jegyzőkönyveket könnyedén elérheti az élelmiszeripari cég, és egyetlen kattintással továbbíthatja a szállítmányozó felé. Ezáltal a kommunikáció gördülékeny és hatékony marad, és az esetleges viták elkerülhetők.

Az OSM rendszer a CheckingSystem Portai elkötelezettségét tükrözi a hűtési lánc ellenőrzése és fenntartása iránt. Célunk, hogy partnereink maximális biztonságban érezzék magukat, tudva, hogy termékeik a legjobb minőségben jutnak el a vásárlókhoz. Válassza a CheckingSystem Portai OSM rendszerét, és lépjen a hűtési lánc ellenőrzésének új dimenziójába!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.