Modern Technológia a Rakodás Ellenőrzésében: Átláthatóság, Pontosság és Biztonság a Vagyonvédelmi Folyamatokban

Fedezze fel az Új Dimenziót a Rakodás Ellenőrzésében: CheckingSystem Portai OSM Rendszer

Minőségi ellenőrzés, hatékony áruforgalom és vagyonvédelem mostantól egy rendszerben, a CheckingSystem Portai OSM-ben. Hadd mutassuk be, hogyan forradalmasítjuk a rakodás ellenőrzését és a vagyonőrök munkáját, hogy a biztonság és az áruforgalom gördülékenysége soha ne okozzon fejfájást.

Hogyan Működik?

  1. Gyors Beléptetés, Hatékony Áruforgalom: Amint a gépjármű megérkezik és rámpára áll, a portán szolgálatot teljesítő vagyonőr belépteti a járművet a rendszerbe. Innen veszi kezdetét a folyamat, amely minden lépésben segíti a vagyonőröket a hatékony és pontos ellenőrzésben.

  2. OSM Készülék: Az Ellenőrzés Eszköze: Az áruforgalmi ellenőrzést végző vagyonőr a rendelkezésére álló OSM készülékkel rögzíti az ellenőrzés részleteit. A készülék lehetővé teszi a rakodás helyének és rámpaszámának rögzítését, valamint képek, vonalkódok vagy QR kódok beolvasásával az egyes raklapok azonosítószámait.

  3. Munkavállalók Azonosítása és Visszaigazolása: Az OSM készülék lehetőséget kínál a rakodást végző munkavállalók nevének rögzítésére, akár aláírásukkal együtt, igazolva ezzel a rakodás tényét és a felelősséget.

  4. Vezetői Nyilatkozatok: A gépjármű vezetője is részt vesz a folyamatban. Ő nyilatkozhat arról, hogy ellenőrizte-e a rakomány megfelelő elrendezését és rögzítését. Az aláírásával megerősítheti a nyilatkozatot, amely így hozzájárul a teljesített ellenőrzés hitelességéhez.

Egyszerű Nyomonkövetés, Hatékony Visszakeresés

Az összes rögzített adat és információ a CheckingSystem Portai OSM rendszer webes felületén könnyedén elérhető és nyomon követhető. Visszakereshetőek az egyes ellenőrzések részletei, a rakodás során rögzített képek, azonosítók és az aláírt vezetői nyilatkozatok. Ezáltal minden esemény és ellenőrzés dokumentálva van, biztosítva a transzparenciát és a nyomonkövethetőséget.

A CheckingSystem Portai OSM előnyei:

  • Gyors és Hatékony Ellenőrzés: Az OSM készülék segítségével az ellenőrzési folyamatok gyorsabbá és hatékonyabbá válnak, minimalizálva az időveszteséget.
  • Pontosság és Hitelesség: Az adatok és képek rögzítése a rendszerben pontos és hiteles információkat biztosít, amelyekre mindig lehet támaszkodni.
  • Egyszerű Nyomonkövetés: A webes felület lehetővé teszi az adatok könnyű nyomon követését és visszakeresését, így minden információ elérhető marad.
  • Átláthatóság és Biztonság: A rendszer átláthatóságot teremt az áruforgalom és az ellenőrzések terén, növelve a biztonságot és csökkentve a hibalehetőségeket.

Tegye meg az Átállást a Modern Vagyonvédelemre a CheckingSystem Portai OSM segítségével! Ne hagyja, hogy az ellenőrzések és az áruforgalom problémát okozzanak. Válassza az innovatív megoldást, és tegye lehetővé vagyonőreinek, hogy hatékonyabban és biztonságosabban végezzék munkájukat!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.