Hatékonyság, Felelősségteljesség és Átláthatóság Újragondolva Vállalati Gépjárműflottájában.

Fedezze fel a hatékony és innovatív megoldást céges autóflottájának kezelésére – a CheckingSystem Portai OSM rendszert! Ezzel a forradalmian új rendszerrel könnyedén és precízen ellenőrizheti, nyomon követheti és optimalizálhatja gépjárművei használatát, amely nem csak időt és energiát spórol meg, hanem növeli a flotta teljesítményét is.

Milyen kihívásokkal néz szembe a céges autóflotta kezelésekor? Képzelje el, hogy mostantól egy olyan rendszer áll rendelkezésére, amely lehetővé teszi a vagyonőrök és a munkavállalók számára, hogy könnyedén és pontosan rögzítsék a gépjárművek használatát és állapotát. A CheckingSystem Portai OSM rendszer mindent megtart, amire szüksége lehet.

Miként segíti Önt a rendszer?

  1. Teljes Körű Beazonosítás és Nyomonkövetés: A gépjárművek kiadásakor a vagyonőrök pillanatok alatt rögzíthetik a használók nevét és a gépjármű állapotát. A beépített kamerák segítségével fényképeket készíthetnek az állapotokról, beleértve a km óra állását és az üzemanyagszintet is. Így mindig pontos képet kaphat a gépjárművek állapotáról.

  2. Munkavállalói Hitelesítés: A gépjárművek használatba vételénél és visszavételénél a rendszer lehetőséget biztosít a munkavállalók aláírásának és hitelesítésének rögzítésére. Ez nem csak pontos nyomon követést eredményez, de felelősségre is vonhatóvá teszi a gépjármű használóit.

  3. Sérülések és Kilométerek Kimutatása: Az esetleges sérülések és károk okozóinak azonosítása könnyebb, mint valaha. A rendszer pontos és időbeli követést biztosít a gépjárművek megtett kilométereiről és terheléseiről, ami segít optimalizálni a karbantartást és a gépjárművek élettartamát.

  4. Üzemanyag-felügyelet: Soha többé nem kell találgatnia az üzemanyag szintjét. A CheckingSystem Portai OSM rendszer valós időben figyeli az üzemanyag szintjét, és Önnek lehetősége van az üzemanyagfelhasználás pontos nyomon követésére is, ami pénzmegtakarítást és hatékonyabb üzemeltetést eredményez.

Nem csak egy újabb rendszer, hanem egy valódi megoldás a céges autóflották hatékony kezelésére és optimalizálására. Végre könnyedén nyomon követheti gépjárművei állapotát és használatát, és bármikor beazonosíthatja az esetleges problémák okait. A CheckingSystem Portai OSM rendszerrel a gépjárművek kezelése soha nem volt még ilyen hatékony és átlátható. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy további információkat szerezhessen arról, hogyan válhat a gépjárműflotta kezelése zökkenőmentessé és hatékonyabbá!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.