Érkezzen könnyedén, regisztráljon okosan: Interaktív Táblagépes Megoldás a Vendégélményért

Fedezze fel a jövő digitális vendégfogadását a CheckingSystem Portai OSM-mel!

Üdvözöljük az új generációs vendégfogadás világában, ahol a technológia és az egyszerűség találkozik. A CheckingSystem Portai OSM egy innovatív megoldás, amely lehetővé teszi az érkező látogatók számára, hogy könnyedén és hatékonyan regisztrálják magukat, valamint elérjék és elfogadják a fontos dokumentumokat, mint például a GDPR, egészségügyi és munkavédelmi nyilatkozatok, egyetlen kihelyezett táblagép segítségével.

Miért válassza a CheckingSystem Portai OSM-et?

Sebesség és Kényelem: Felejtse el a hosszas várakozási sorokat és a papíralapú adminisztrációt. A Portai OSM lehetővé teszi, hogy a vendégek gyorsan és egyszerűen regisztrálhassanak a táblagép segítségével, minimális időráfordítással.

Nyelvek sokszínűsége: Megértjük a soknyelvű környezet fontosságát. A Portai OSM lehetővé teszi, hogy a vendégek a saját anyanyelvükön navigáljanak és olvassák el a dokumentumokat, így biztosítva a teljes megértést és a korrekt tájékozódást.

Elfogadás könnyedsége: Az elfogadás folyamata sosem volt ilyen egyszerű. A vendégek könnyedén hozzájuthatnak a fontos dokumentumokhoz, és a kiválasztott nyelven visszaigazolhatják elfogadásukat. Sőt, a táblagép aláírási funkciója lehetővé teszi az aláírás hitelesítését, így a dokumentumok hivatalosan is elfogadottak lesznek.

Biztonság és Adatvédelem: A CheckingSystem Portai OSM kiemelt figyelmet fordít a vendégek adatainak védelmére és az adatvédelmi szabályozások betartására. Az összes adatot biztonságosan és titkosított formában tároljuk, így Ön és a vendégei is nyugodtak lehetnek.

Innováció a Vendégfogadásban: Hagyja, hogy vállalkozása modern és progresszív képet sugározzon az érkező vendégek felé. A Portai OSM bemutatja, hogy elkötelezett a technológiai fejlődés és a vendégelégedettség iránt.

Ne habozzon tovább, válassza a CheckingSystem Portai OSM-et, és lépjen be egy új dimenzióba a vendégfogadás terén. Engedje, hogy a technológia megkönnyítse az adminisztrációt, növelje a hatékonyságot és emelje a vendégek elégedettségét. Ismerje meg a jövő vendégfogadását ma!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.