Innováció és Hatékonyság a Klímaberendezés Karbantartásában: A CheckingSystem OSM Karbantartás ellenőrző rendszerrel.

Interjúalany: Péter cégvezető,  Klímatechnika Kft.

Interjúvezető: Köszönöm, hogy időt szakított ránk, Péter. Először is, mesélne nekünk egy kicsit a  Klímatechnika Kft.-ről és annak tevékenységi köréről?

Péter: Természetesen, örülök, hogy itt lehetek. A  Klímatechnika egy olyan vállalkozás, amely klímaberendezések telepítésével és karbantartásával foglalkozik. Célunk, hogy ügyfeleinknek kényelmes és hatékony hűtést vagy fűtést biztosítsunk, miközben figyelünk a környezetvédelemre és az energiahatékonyságra.

Interjúvezető: Nagyszerű! És mostanában hallottam arról, hogy a Klímatechnika milyen sikeresen használja a CheckingSystem OSM Karbantartás ellenőrző rendszert. Tudna erről kicsit bővebben beszélni?

Péter: Igen, valóban. A CheckingSystem OSM rendszer egy fantasztikus eszköz lett számunkra. Az egész karbantartási és szervizfolyamatunkat sokkal hatékonyabbá és átláthatóbbá tette. A rendszer lehetővé teszi számunkra, hogy könnyedén kommunikáljunk a szervizes csoportokkal és az ügyfelekkel.

Interjúvezető: Értem. De pontosan hogyan működik a rendszer a mindennapi gyakorlatban?

Péter: Nos, az OSM rendszer segítségével könnyedén ki tudjuk küldeni az eseti és ütemezett feladatokat a szervizes csoportoknak. A szervizmunkásaink egy speciális eszközzel, amelyen az OSM alkalmazás fut, beolvassák a klímaberendezésekre felhelyezett QR kódot. Az alkalmazás ezután megjeleníti nekik az adott karbantartási ciklusban elvégzendő feladatokat.

Interjúvezető: Ez nagyon hatékonynak tűnik, de mi történik, ha a szerelők észrevételeket vagy fotókat szeretnének rögzíteni a munka során?

Péter: Az OSM rendszer lehetővé teszi a szerelők számára, hogy diktálással bejegyezzék az észrevételeiket, megjegyzéseiket vagy akár fotókat is készítsenek az eszközről vagy az elvégzett munkáról. Ez nagyban segíti a dokumentációt és a kommunikációt a csapatunk között.

Interjúvezető: Ez fantasztikus. És hogyan történik az ügyféllel való kommunikáció és a munka átvétele?

Péter: Az OSM rendszerben az átvétel akár az eszközön keresztül is aláíratható az ügyféllel, így mindig van egy digitális nyoma az átadásnak. Emellett az ügyfeleknek is lehetőségük van az eszközön lévő QR kódot beolvasva hiba bejelentéseket tenni egy webes felületen keresztül. Ezek az észrevételek azonnal eljutnak hozzánk és a szervizes csoportunkhoz.

Interjúvezető: Ez valóban sokkal gyorsabb és hatékonyabb reakcióidőt eredményezhet. És végül, hogyan lehet a rendszerből munkalapot készíteni és elküldeni az ügyfeleknek?

Péter: Az OSM rendszerben egyszerűen egy gombnyomással létrehozható a munkalap, amely tartalmazza a végzett munkát, az észrevételeket és fotókat, valamint az átvételi adatokat. Ezután az ügyfélnek könnyen elküldhető a munkalap.

Interjúvezető: Köszönöm szépen, Péter, hogy megosztotta velünk ezt az izgalmas információt. A CheckingSystem OSM Karbantartás ellenőrző rendszert valóban innovatívnak és hatékonynak tűnik.

Péter: Nincs mit, örülök, hogy bemutathattam a rendszert. Valóban nagy segítség volt a  Klímatechnika tevékenységének fejlesztésében, és azt hiszem, hogy a jövőben is tovább fogja növelni a hatékonyságunkat és elégedettségünket, mind a csapatunk, mind az ügyfeleink részéről.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.