Időt, Energia és Pénzt Takarítson Meg a Fővállalkozók és Alvállalkozók Hatékony Együttműködésével!

Ismerje meg a CheckingSystem OSM karbantartás ellenőrző rendszerét – A fővállalkozók és alvállalkozók felügyeletének és ellenőrzésének legjobb barátja!

Üdvözöljük a CheckingSystem OSM karbantartás ellenőrző rendszerében, ahol hatékony és innovatív megoldásokkal segítjük a fővállalkozókat az alvállalkozók felügyeletében és az ellenőrzések lebonyolításában. Azáltal, hogy a hagyományos helyszíni ellenőrzéseket modern technológiával váltjuk fel, olyan eszközt kínálunk, amely jelentős előnyöket nyújt az idő, energia és üzemanyag megtakarítása terén.

Miért válassza a CheckingSystem OSM rendszert?

  1. Feladatok hatékony végrehajtása: A CheckingSystem OSM lehetővé teszi a fővállalkozók számára, hogy egyszerűen kiadják a feladatokat az alvállalkozók számára, és ezeknek a feladatoknak a végrehajtását könnyedén nyomon követhetik. Az alvállalkozók pedig gyorsan és könnyedén visszaigazolhatják, véleményezhetik és fotókkal igazolhatják a végrehajtott munkát.

  2. Helyszíni ellenőrzés nélküli átadás-átvétel: A hagyományos helyszíni ellenőrzések helyett a CheckingSystem OSM rendszerrel az alvállalkozók számára lehetővé válik a munkaterület állapotának, környezetének és tisztaságának dokumentálása. Ezáltal nincs szükség a fővállalkozók részéről személyes jelenlétre az átadás-átvétel folyamat során, ami jelentős idő- és energia megtakarítást eredményez.

  3. Hibabejelentés és kommunikáció egyszerűsítése: A fővállalkozók számára a hibabejelentő modulunk lehetővé teszi, hogy azonnal észlelt hibákat, problémákat jelezhessenek az alvállalkozóknak. Ezenkívül az észlelt hibák dokumentálhatók fotókkal, és a végrehajtási határidők, felelős személyek és prioritások meghatározása is leegyszerűsített módon történik.

  4. Idő- és költségmegtakarítás: Azáltal, hogy a kommunikációt és dokumentációt digitális platformra helyezzük át, jelentős idő-, energia- és üzemanyag megtakarítást érhetünk el. Az egyszerű és hatékony rendszerünk lehetővé teszi, hogy a fővállalkozók és az alvállalkozók könnyedén kommunikáljanak és együttműködjenek egymással a projektek folyamán.

Ne vesztegesse tovább az értékes időt hagyományos, költséges ellenőrzési módszerekkel! A CheckingSystem OSM karbantartás ellenőrző rendszere új szintre emeli a fővállalkozók és az alvállalkozók közötti együttműködést és kommunikációt. Takarítson meg energiát és pénzt, miközben hatékonyabban felügyeli és ellenőrzi projekteit. Válassza a CheckingSystem OSM-et és lépjen be a jövőbe!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.