Korszerű megoldás a takarítási folyamatok optimalizálására és dokumentálására - Fedezd fel az OSM rendszer nyújtotta előnyöket!

A hatékony és gondos takarítás kulcsa a megfelelő ellenőrzés és dokumentáció. A CheckingSystem OSM egy úttörő megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a takarítási területi vezetők magabiztosan és hatékonyan irányítsák a takarítási folyamatokat. Az OSM rendszer számos olyan funkciót kínál, amely segíti a vezetőket az ellenőrzési folyamatok hatékony végrehajtásában.

A könnyű kezelhetőség kulcsfontosságú

A helyszínre érve a területi vezetőnek csupán egy mozdulatra van szüksége ahhoz, hogy az OSM készülékkel beolvassa a kihelyezett NFC korongot. Azonnal megjelenik számára egy átfogó lista az ellenőrzési feladatokról, amelyeket az adott területen el kell végeznie és dokumentálnia. Ez a gyors és egyszerű módszer lehetővé teszi, hogy az ellenőrzési folyamat azonnal megkezdődjön, így nincs időveszteség és csökken a hibalehetőségek száma.

Hiteles dokumentáció a diktálás és fotók segítségével

Az OSM rendszer különleges tulajdonsága, hogy lehetővé teszi az észrevételek gyors és egyszerű rögzítését. A területi vezetők egyszerűen diktálhatják az észlelt problémákat az OSM készüléknek, amelyek automatikusan dokumentálásra kerülnek az adott ellenőrzési feladathoz. Nem kell többé papír alapú jegyzetekkel bajlódni, így megkönnyítve a vezetők munkáját.

Az OSM rendszer emellett lehetővé teszi, hogy a területi vezetők fényképeket készítsenek az ellenőrzött területekről. Ez a vizuális dokumentáció segít nem csak az azonosításban és a problémák megértésében, hanem lehetőséget ad arra is, hogy a takarítás minőségét könnyedén értékeljék és szükség esetén azonnal reagálhassanak.

A CheckingSystem OSM rendszere hatékonyabb és korszerűbb módszert kínál a takarítási folyamatok ellenőrzésére és dokumentálására. Legyél te is részese ennek az innovatív megoldásnak, és optimalizáld a takarítási folyamatokat a hatékonyabb munkavégzés érdekében. Növeld a takarítás minőségét és csökkentsd a hibalehetőségeket az OSM rendszer segítségével!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.