Teljes körű higiéniai auditok könnyedén és hatékonyan - Tervezze meg a tisztaság jövőjét!

Üdvözöljük a CheckingSystem OSM takarítás ellenőrző rendszerében, ahol az üzleti világ találkozik a higiénia és az automatizált hatékonyság korszerű megoldásaival! A CheckingSystem OSM az innováció új dimenzióját képviseli a higiéniai auditok során, és lehetővé teszi, hogy a cégek teljes kontrollt gyakoroljanak a tisztaság és takarítás folyamatai felett.

Főbb előnyök:

  1. Tökéletesen dokumentált takarítási folyamatok: A CheckingSystem OSM webes felületén visszakövethető, hogy melyik helyiséget, gépet vagy eszközt mikor és ki takarította. A rendszer pontosan rögzíti, hogyan dokumentálta a takarítást, és akár fotóval is igazolja az elvégzett munkát, így semmi nem maradhat homályban.

  2. Egyszerű és gyors munkalapok: Az elvégzett feladatoktól mindössze egyetlen kattintással könnyedén létrehozható pdf formátumú munkalap. Így az ellenőrzések gyorsan és hatékonyan végezhetők, és azonnal kéznél van a dokumentáció a további referencia céljából.

  3. Egyedi szűrések és visszakeresések: A CheckingSystem OSM lehetőséget kínál arra, hogy egyetlen kattintással különböző szempontok alapján szűrjük és keressük vissza a korábbi takarítási folyamatokat. Így könnyedén megtalálhatók azok az információk, amelyekre szükség van az elemzéshez, riportokhoz vagy a fejlesztésekhez.

  4. Egyszerű adatexport Excelbe: A rendszer lehetőséget ad, hogy az adatokat könnyedén átexportáljuk Excel táblázatba, így még könnyebben végezhetjük a részletes elemzéseket és jelentéskészítést. Az adatok könnyen felhasználhatók és integrálhatók a már meglévő munkafolyamatokba.

Tegyen egy lépést előre a higiéniai ellenőrzések terén a CheckingSystem OSM segítségével! A rendszer egyszerű használata, rugalmassága és a hatékony dokumentáció révén időt és energiát takaríthat meg, miközben biztosítja, hogy üzleti környezete mindig tiszta és higiénikus legyen. Fedezze fel a tisztaság jövőjét a CheckingSystem OSM-mel, és hozza meg a tudatos váltást a higiéniai auditok világában!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.