Az Élelmiszeripari Hűtési Lánc Megbízható Őrzése és Nyomon Követése

A CeheckingSystem OSM rendszerei egy innovatív és megbízható megoldás élelmiszeripari gyártók és logisztikai cégek számára, amely segítséget nyújt a hűtött áruszállító gépjárművek beléptetése és kiléptetése során. Ez a rendszer egy olyan hatékony megoldást nyújt, amely lehetővé teszi a hőmérséklet-ellenőrzést és dokumentációt, valamint az őrzött hűtött helységek felügyeletét, még a műszakon kívüli időszakokban is.

A CeheckingSystem főbb szolgáltatásai és előnyei az alábbiak:

  1. Hőmérséklet-ellenőrzés és dokumentáció: A rendszer lehetővé teszi a hűtött áruszállító gépjárművek hőmérsékletének folyamatos és pontos nyomon követését. A vagyonőrök a beléptetés és kiléptetés pillanatában rögzítik a raktér hőmérsékletét, fotózzák az értékeket, és dokumentálják az adatokat. Ez biztosítja, hogy a szállított élelmiszerek mindig megfelelő hőmérsékleten legyenek tárolva, így a hűtési lánc nem sérül a szállítási folyamat során. Ezek az adatok a hitelesített dokumentáció részét képezik, ami kulcsfontosságú az élelmiszeripari auditok során.

  2. Műszakon kívüli felügyelet: A CeheckingSystem Portai OSM rendszer lehetővé teszi, hogy a járőrfeladatot ellátó vagyonőrök műszakon kívüli időben, hétvégén és ünnepnapokon is ellenőrizzék a hűtött helységek hőmérsékletét. A rendszer lehetővé teszi a hőmérsékleti értékek rögzítését és dokumentálását, amelyek szintén az őrjárat ellenőrző modulban kerülnek tárolásra. Ezáltal az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy az érzékeny élelmiszerek megfelelő hűtésben vannak, még akkor is, ha a rendszeresen üzemelő munkaidőn kívüli időszakban vannak.

  3. Rugalmas és automatizált rendszer: A CeheckingSystem Portai OSM rendszer egy intelligens és automatizált megoldás, amely minimalizálja az emberi beavatkozást és lehetővé teszi az adatok gyors rögzítését és elemzését. A rendszerben előre beállított figyelmeztetések és riasztások segítenek azonnal értesíteni az esetleges hőmérsékleti eltérésekről, így lehetőség van azonnal reagálni és megakadályozni a termékek romlását.

  4. Biztonság és megbízhatóság: A CeheckingSystem Portai OSM rendszer megbízhatóan működik és garantálja az adatok és dokumentációk biztonságos tárolását. A rendszer kiváló minőségű technológiát alkalmaz, amely megfelel a szigorú élelmiszeripari szabványoknak és biztonsági előírásoknak.

Összességében a CeheckingSystem Portai OSM rendszer egy olyan megbízható és hatékony megoldás, amely segítséget nyújt az élelmiszeripari gyártóknak és logisztikai cégeknek az érzékeny élelmiszerek szállításában és tárolásában. A hőmérséklet-ellenőrzés és dokumentáció révén biztosítja a hűtési lánc sértetlenségét, míg a műszakon kívüli felügyelet lehetővé teszi az élelmiszerek biztonságos tárolását bármikor és bármely körülmények között. A CeheckingSystem Portai OSM rendszerrel az ügyfelek magabiztosan szállíthatják élelmiszereiket, és előnyt szerezhetnek az élelmiszeripari auditok során, ami növelheti a vállalkozásuk hírnevét és sikerességét a piacon.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.