Hatékony, gyors és papírmentes megoldás az objektumok tűzvédelmi ellenőrzésére és dokumentálására

Fedezze fel a hatékony és innovatív megoldást a tűzvédelmi ellenőrzésekhez – a CheckingSystem OSM ellenőrző rendszerét!

A tűzvédelmi ellenőrzések során rengeteg információt kell gyűjteni, dokumentálni és rögzíteni, ami hagyományos módszerekkel időigényes és papír alapú folyamatot jelent. Azonban mostantól mindent könnyedén és gyorsan elvégezhet egyetlen, modern rendszeren keresztül – a CheckingSystem OSM segítségével.

Főbb előnyök és funkcionalitások:

  1. Teljes körű ellenőrzés és dokumentáció: A CheckingSystem OSM lehetővé teszi a tűzvédelmi felelősök számára, hogy teljes körű ellenőrzést végezzenek az objektumok tűzvédelmi felszereléseiről és rendszereiről. Ellenőrizhetik az oltó készülékek pontos helyét, lejárati idejét, a tűzcsapszekrények állapotát, valamint a menekülő útvonalak szabad állapotát.

  2. Részletes dokumentáció fotókkal: Az OSM rendszer lehetőséget nyújt a tűzvédelmi hibák és kockázatok rögzítésére fotók formájában. Bármilyen szabályszegést vagy problémát azonnal dokumentálhatnak és rögzíthetnek, így nem maradnak ki fontos részletek a bejárásból.

  3. Azonnali jegyzőkönyv és aláírások: Ha problémát észlelnek, a CheckingSystem OSM lehetőséget ad arra, hogy az ellenőrző személy azonnal jegyzőkönyvet készítsen a helyszínen. Az OSM rendszer diktálással rögzíti a jegyzőkönyvet, így nincs szükség papíralapú adminisztrációra. Ráadásul az érintett személyek az OSM készüléken akár azonnal aláírhatják a jegyzőkönyvet, ami tovább csökkenti az adminisztrációs időt.

  4. Biztonság és adatvédelem: A CheckingSystem OSM rendszerének fő prioritása a biztonság és az adatvédelem. Az adatokat megbízhatóan tárolja és védi, így Önnek nem kell aggódnia az érzékeny információk kiszivárgása miatt.

  5. Egyszerű felhasználói élmény: A rendszer könnyen kezelhető, intuitív felülettel rendelkezik, így akár a kevésbé technikai hozzáértéssel rendelkező személyek is könnyedén használhatják.

Ne pazarolja többé az értékes időt hosszadalmas papírmunkára és felesleges adminisztrációra. Váltson a CheckingSystem OSM rendszerére, és végezze el hatékonyan és gyorsan a tűzvédelmi ellenőrzéseket. A tűzvédelmi szabályszegések felismerésekor azonnal tegyen intézkedéseket és garantálja a biztonságos munkakörnyezetet. Válassza a CheckingSystem OSM rendszert, és tegye az objektumok tűzvédelmi ellenőrzéseit egyszerűvé és hatékonyabbá!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.