Hatékony biztonság és pontos ellenőrzés a gyártó és logisztikai cégeknek

Bevezetés: A gyártó és logisztikai cégek számára kulcsfontosságú a biztonság és a vagyon védelme. A járőrfeladatok ellátása során a vészkijárati ajtók, rámpák és más nyílászárók plombáinak ellenőrzése kritikus tevékenység, amely lehetővé teszi a sértetlenség és az esetleges manipulációk azonnali észlelését. A CheckingSystem OSM őrjárat ellenőrző termékével most egy hatékony és modern megoldást kínálunk, amely gyorsabb és pontosabb ellenőrzéseket tesz lehetővé.

Fő jellemzők és előnyök:

  1. Plomba ellenőrzés és dokumentáció: A CheckingSystem OSM lehetővé teszi a járőrfeladatot végző vagyonőrök számára, hogy gyorsan és hatékonyan ellenőrizzék a plombákat és plombamatricákat. Az eszköz segítségével az őrök egyszerűen rögzíthetik a plombák állapotát, számát és más fontos adatokat, így garantálva az azonnali észlelést az esetleges problémák esetén.

  2. Fotó- és vonalkód beolvasás: Az OSM rendszer lehetővé teszi a plombák állapotáról készült fotók egyszerű rögzítését a felületen. Emellett a beépített vonalkód- és QR-kód olvasóval az őrök könnyen beolvashatják a plombák egyedi azonosítóit, amely még pontosabb és gyorsabb ellenőrzést tesz lehetővé.

  3. Jegyzetek és jegyzőkönyv készítése: Ha az őr eltérést vagy sérült plombát észlel, azonnal létrehozhat jegyzeteket és jegyzőkönyvet az eszközön. Ezáltal a probléma gyorsan dokumentálható, és a szükséges intézkedések haladéktalanul megtételre kerülnek.

  4. Aláírás rögzítése: Az OSM rendszer lehetővé teszi, hogy az őrök azonnal rögzítsék a jelenlévő személyek aláírását a készüléken. Ez biztosítja az ellenőrzés valódiságát és felelősségre vonhatóságát.

  5. Teljes körű követés: Az OSM rendszer folyamatosan követi a járőrfeladatot végrehajtó vagyonőrt a területen, így biztosítva, hogy egyetlen ellenőrzési feladat se maradhasson el. Ez átfogó biztonságot és nyugalmat nyújt a cégeknek, hogy az őrszemélyzetük hatékonyan és megbízhatóan teljesítse feladatait.

Összegzés: A CheckingSystem OSM őrjárat ellenőrző terméke forradalmasítja a gyártó és logisztikai cégek őrjáratokhoz kapcsolódó feladatok ellátását. Az eszköz gyors és pontos plomba ellenőrzést tesz lehetővé, segít dokumentálni az eltéréseket és a problémákat, és lehetővé teszi az azonnali intézkedéseket. A teljes körű követés pedig biztosítja, hogy semmi ne maradjon el az őrök figyelő tekintetétől. A CheckingSystem OSM megoldása bizalmat és hatékonyságot visz a cégek mindennapi működésébe, valamint megkönnyíti a biztonság és vagyon védelmének folyamatos fenntartását.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.