Biztonság és Precíz Ellenőrzés - Képekkel Rögzítve és Azonnali Jegyzőkönyvvel

Ismerjük meg, hogy miként segíti ez a megoldás a logisztikai raktárakban dolgozó vagyonőröket az munkavédelmi szabályok betartásának ellenőrzésében, mialatt járőrfeladatukat végzik.

CheckingSystem Portai OSM – Az Eszköz az Munkavédelem Központú Ellenőrzéshez

A CheckingSystem Portai OSM egy innovatív és hatékony eszköz, melynek segítségével a logisztikai raktárakban dolgozó vagyonőrök egyszerűen és hatékonyan ellenőrizhetik a munkavédelmi szabályok betartását. Ez a rendszer lehetővé teszi a munkavédelmi előírások pontos betartását, és a munkavállalók, valamint a gépjárművezetők biztonságának garantálását a rakodási és raktározási folyamatok során.

Miként Segíti a Munkavédelmi Szabályok Betartásának Ellenőrzését?

  1. Fotódokumentáció és Rögzítés: A Portai OSM rendszer képes dokumentálni és rögzíteni a munkavédelmi ellenőrzés során talált potenciális problémákat és szabályszegéseket. A vagyonőrök egyszerűen készíthetnek fényképeket az ellenőrzött területeken, beleértve a rakodási területet és a gépjárműveket.

  2. Rámpán álló gépjárművek ellenőrzése: A rendszer lehetővé teszi a vagyonőrök számára, hogy ellenőrizzék a rakodási területen álló gépjárművek megfelelő elmozdulás elleni védelmét és ékelését. Ez biztosítja, hogy a teherautók stabilan legyenek rögzítve, és minimalizálja a lehetséges balesetek kockázatát.

  3. Védőfelszerelés ellenőrzése: A CheckingSystem Portai OSM lehetőséget biztosít a vagyonőröknek arra, hogy ellenőrizzék, hogy a gépjárművezetők megfelelő védőfelszerelést és ruházatot viselnek-e. Ez magában foglalja a védősisakok, védőcipők és egyéb szükséges védőfelszerelések használatát.

  4. Munkavállalók területen tartózkodásának ellenőrzése: A rendszer segítségével a vagyonőrök ellenőrizhetik, hogy a gépjárművezetők és rakodást végző munkavállalók a számukra kijelölt területen tartózkodnak-e. Ez segít minimalizálni az esetleges balesetek és sérülések kockázatát.

  5. Munkavédelmi szabályok betartásának ellenőrzése: A CheckingSystem Portai OSM lehetővé teszi a vagyonőrök számára, hogy ellenőrizzék, hogy a rakodást végző munkavállalók betartják-e a munkavédelmi előírásokat és a rakomány rögzítésére vonatkozó szabályokat. Ez garantálja a biztonságos rakodási folyamatokat és minimalizálja a raktári balesetek lehetőségét.

Azonnali Jegyzőkönyv Készítésének Lehetősége

Amennyiben a vagyonőrök szabályszegést észlelnek az ellenőrzés során, a CheckingSystem Portai OSM rendszer lehetővé teszi számukra, hogy azonnal jegyzőkönyvet készítsenek. A rendszerbe beépített funkcióval az ellenőrzött személyek azonnal aláírhatják a jegyzőkönyvet, ezáltal dokumentálva a szabályszegést és a szükséges intézkedéseket.

Összefoglalás

A CheckingSystem Portai OSM rendszer kiváló eszköz a logisztikai raktárakban dolgozó vagyonőrök számára, hogy hatékonyan ellenőrizzék és dokumentálják a munkavédelmi szabályok betartását. A fotódokumentáció, a gépjárművek és munkavállalók ellenőrzése, valamint az azonnali jegyzőkönyv készítésének lehetősége segít minimalizálni a balesetek és sérülések kockázatát, és hozzájárul a raktár biztonságos és hatékony működéséhez.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.