Beszélgetés egy Raktárvezetővel, akik a vagyonvédelmi szolgáltatóval, a CheckingSystem Portai OSM Rendszerét használják.

  • Jó napot kívánok! Ma egy különleges interjúra került sor a CheckingSystem Portai OSM rendszeréről a cég Raktárvezetőjével. Kérem, mutatkozzon be nekünk!

RV: Jó napot mindenkinek! Nagyon örülök, hogy itt lehetek és beszélhetek nektek erről az innovatív rendszerről, a vállalatunk raktárvezetője vagyok.

  • Nagyszerű! Tehát, elmondaná nekünk, hogy miért döntött a vállalatuk a CheckingSystem Portai OSM rendszere mellett?

RV: Természetesen! Az OSM rendszer kiválasztásának fő oka az volt, hogy nagy mértékben növeli a hatékonyságot és lehetővé teszi az azonnali, pontos információhoz való hozzáférést és folyamatos információáramlást biztosít a beléptetést végző vagyonvédelmi szolgáltató vagyonőrével. Amikor a szállítmányokat regisztrálják a rendszerben, azonnal láthatjuk, hogy milyen gépjárművek várakoznak a külső parkolóban, milyen céllal, és melyik cégtől érkeznek.

  • Ez nagyon praktikusnak tűnik! De pontosan milyen előnyöket biztosít a rendszer önöknek?

RV: Az OSM rendszer rendkívül időhatékonyvá teszi a szállítmányok kezelését. Nem kell telefonon érdeklődnünk a biztonsági szolgálatnál, hogy milyen gépjárművek várakoznak és milyen sorrendben kell őket behívni a rakodásra. A rendszerben mindent láthatunk, így azonnal priorizálhatjuk a várakozó gépjárművek rakodási sorrendjét.

  • Ez tényleg időt és energiát takaríthat meg! Milyen más funkciói vannak még az OSM rendszernek?

RV: Az OSM készülékünk további előnyöket kínál számunkra. Például dokumentálhatjuk és fotózhatjuk a rakodási folyamatot, a rakomány rögzítését és a felrakott tételeket. Ezeket a dokumentumokat az eszközön aláírathatjuk a gépjármű vezetőjével. Ez nagy segítség a későbbi reklamációk kezelésében és az esetleges viták megoldásában. A készülék folyamatosan szinkronizál a biztonsági szolgálatnál lévő készülékkel, ennek köszönhetően folyamatosan biztosított az információ áramlás.

  • Igen, ez nagyon fontos az üzleti bizalom és a problémák kezelése szempontjából. Hallottunk arról is, hogy az OSM rendszer rögzíti a gépjárművek teljes adatbázisát egyetlen eseményben. Erről tudna nekünk többet mondani?

RV: Abszolút! Az OSM rendszer minden eseményt, kezdve a bejelentkezéstől egészen a kiléptetésig, egyetlen adatbázisban rögzít. Minden bevitelt pontosan időbélyegezve és felelős személlyel ellátva rögzít. Ez rendkívül leegyszerűsíti a későbbi visszakeresést, ha szükség lenne az adatokra vagy információkra.

  • Fantasztikus! Bizonyára sok időt és energiát spórolnak meg ezzel a rendszerrel. Köszönöm, hogy megosztotta velünk ezt a fontos információt az OSM rendszerről és a vállalatuk tapasztalatairól!

RV: Én köszönöm a lehetőséget, hogy beszélhettem erről a remek rendszerről! Remélem, mások is felfedezik majd az előnyeit és hatékonyabban tudják kezelni a logisztikai folyamataikat a CheckingSystem Portai OSM rendszerével.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.