A Munkagépek Védelmének Hatékony Megoldása Az Átadás-Átvételi Jegyzőkönyv és Fotódokumentáció Segítségével.

Fedezze fel a CheckingSystem Portai OSM rendszer előnyeit, amely hatékonyan segíti a munkagépek őrzését és védelmét. Az átadás-átvételi jegyzőkönyv és a dokumentáció automatizált kezelése révén a vagyonvédelmi szolgáltató, a gépkezelő és a vagyonőrök egyaránt könnyedén nyomon követhetik és rögzíthetik a gépek állapotát, sérüléseit és az ellenőrzések részleteit.

A CheckingSystem Portai OSM rendszere kiemelkedő eszköz a munkagépek védelmében. Az átadás-átvételi jegyzőkönyv lehetőséget nyújt a vagyonvédelmi szolgáltató és a gépkezelő közötti hatékony kommunikációra. A jegyzőkönyvbe rögzíthetők az üzemóra állás, az üzemanyag szintje, valamint a gép általános állapota és esetleges sérülései. Emellett a rendszer támogatja a diktálással történő bejegyzést, valamint a fényképekkel való dokumentálást is, így minden fontos információ könnyedén megtalálható és visszakereshető.

Az őrzési idő alatt a vagyonőrök fotókkal dokumentálhatják az ellenőrzéseket és az őrzött gépek állapotát. Ezáltal azonnal láthatóvá válnak az esetleges visszaélések, és könnyen beazonosítható, hogy azok mely időszakban történtek. Az ellenőrzések részletei és az állapotfotók minden alkalommal rögzítésre kerülnek a rendszerben, biztosítva a megbízható nyomon követést és az esetleges felelősség megállapítását.

A CheckingSystem Portai OSM rendszerének előnyei:

  1. Gyors és hatékony kommunikáció: Az átadás-átvételi jegyzőkönyv lehetőséget nyújt a vagyonvédelmi szolgáltató és a gépkezelő közötti gyors és hatékony kommunikációra. Az információk rögzítése és megosztása egyszerű és átlátható módon történik.

  2. Teljes körű dokumentáció: Az átadás-átvételi jegyzőkönyv és a fotódokumentáció segítségével részletes és pontos dokumentációt lehet készíteni a gépek állapotáról és az ellenőrzésekről. Ezáltal minden fontos információ könnyen hozzáférhető és nyomon követhető.

  3. Visszaélések azonnali felderítése: Ha bármilyen visszaélés vagy probléma merül fel, az azonnal visszakereshető a rendszerben. Az állapotfotók és az ellenőrzések részletei révén könnyedén megállapítható a felelősség, és az esetleges visszaélések igazolhatóak.

  4. Biztonság és nyugalmi érzet: A CheckingSystem Portai OSM rendszere megerősíti a vagyonvédelmi szolgáltatók és a gépkezelők biztonságérzetét. A dokumentált információk és az átfogó ellenőrzések lehetőséget adnak a megbízhatóság és a felelősség kimutatására.

A CheckingSystem Portai OSM rendszere hatékony eszköz a munkagépek védelmében és az őrzésük nyomon követésében. A dokumentált információk, az átadás-átvételi jegyzőkönyv és az állapotfotók kombinációja garantálja a megbízható nyomon követést és az esetleges problémák gyors felderítését.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.