CheckinSystem Portai OSM: Gyors, Rugalmas és Egyszerű Beléptetés a Vendégeknek.

Interjúalany (Péter Kovács): Jó napot kívánok, én vagyok Péter Kovács, és nagyon örülök, hogy itt lehetek a XYZ Corporation székházában. Az imént használtam a CheckinSystem Portai OSM vendég regisztrációs modulját, és lenyűgözött a gyorsaság és a rugalmasság, amivel beléptetettek. Nem kellett várakoznom, az egész folyamat nagyon zökkenőmentes volt.

(XYZ Corporation): Jó napot, Péter! Örülünk, hogy elégedett volt a regisztrációs folyamattal. Célunk az volt, hogy biztosítsuk a gyors és egyszerű beléptetést az ügyfeleink számára. Mondaná nekem, hogy milyen tapasztalatai voltak a CheckinSystem Portai OSM használatával?

Péter Kovács: Természetesen! Az OSM táblagépen el tudtam olvasni a biztonsági, munkavédelmi és a GDPR nyilatkozatot, ami több nyelven volt elérhető. Nagyon tetszett, hogy kiválaszthattam, hogy milyen nyelven szeretném elolvasni és elfogadni ezeket a nyilatkozatokat. Az egész folyamat nagyon egyszerű volt, és digitálisan is alá tudtam írni a készüléken.

(XYZ Corporation): Nagyszerű! Örülök, hogy megtaláltuk a megfelelő megoldást az ön számára. Az OSM modul valóban többnyelvű lehetőségeket kínál, hogy minden vendégünknek megfelelő legyen a felhasználói élménye. A digitális aláírás funkció is nagyon hasznosnak bizonyul, hiszen egyszerűsíti a folyamatot. De elmondaná nekem, hogy miként sikerült a termékek sorszámának és nevének rögzítése, valamint a termékek fotóinak készítése?

Péter Kovács: Természetesen! A regisztrációs folyamat során fel tudták venni a céghez bevitt minta termékek sorszámát és nevét. Az alkalmazottak nagyon segítőkészek voltak, és az OSM modul lehetővé tette, hogy egyszerűen és gyorsan rögzítsem ezeket az adatokat. Emellett a rendszer lehetővé tette, hogy fotót készítsek a bevitt termékekről is, ami nagyon hasznos volt számunkra.

(XYZ Corporation): Fantasztikus! Örülök, hogy sikerült segítenünk a termékek rögzítésében és dokumentálásában. Az OSM modul valóban lehetővé teszi a rugalmas adatrögzítést, hogy a vendégek a saját igényeiknek megfelelően regisztrálhassanak. Ezáltal hozzájárulunk a beléptetési folyamat egyszerűsítéséhez és felgyorsításához.

Péter Kovács: Teljes mértékben egyetértek. Nagyon elégedett vagyok a CheckinSystem Portai OSM vendég regisztrációs moduljával. Az egész folyamat gyors, rugalmas és kényelmes volt számomra. Ez a megoldás valóban segített az ügyfélélmény javításában és a hatékonyabb beléptetésben.

(XYZ Corporation): Nagyszerű hallani, hogy elégedett volt a szolgáltatásunkkal! Mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek a legjobb élményt nyújtsuk. Köszönjük, hogy elmondta tapasztalatait, és hogy időt szánt ránk.

Péter Kovács: Én köszönöm a lehetőséget! Biztos vagyok benne, hogy a CheckinSystem Portai OSM továbbra is nagyszerű segítséget jelent majd a cégük számára.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.