Gyors és pontos hibajegy rögzítés, felelősök hozzárendelése és dokumentáció a karbantartási folyamatban

Fedezze fel az új és hatékony módját az észlelt hibák nyomon követésének és kezelésének a CheckingSystem OSM karbantartás ellenőrző rendszer hibajegy moduljával!

A CheckingSystem OSM hibajegy modulja egy könnyen használható eszköz a műszaki ellenőrök számára, amely lehetővé teszi az észlelt hibák egyszerű rögzítését és hatékony kezelését. Ennek az innovatív rendszernek köszönhetően az hibajegyek könnyedén kategorizálhatók, és minden fontos információt tartalmaznak, amire a javítási feladatokhoz szükség van.

Az OSM hibajegy moduljában a műszaki ellenőrök képesek rögzíteni a hibák leírását és akár fotót is csatolhatnak a probléma megértésének megkönnyítése érdekében. Ezáltal a probléma pontosan és részletesen dokumentálható, ami segít a hatékony és gyors megoldásban.

A rendszer lehetőséget ad a feladatok hozzárendelésére is. A műszaki ellenőrök meghatározhatják, hogy melyik személy vagy csapat lesz felelős a javítási feladat elvégzéséért. Ez növeli a felelősséget és biztosítja, hogy minden hiba megfelelően kezelve legyen.

Egy másik kiemelkedő jellemző az OSM hibajegy moduljának prioritás- és időbeállítási funkciója. A műszaki ellenőrök meghatározhatják a hibajegyek prioritását, hogy azonnali vagy kevésbé sürgős feladatokat különböztessenek meg. Emellett beállíthatják az elvárt végrehajtási időpontot is, így mindenki tisztában van a teendők határidejével.

Az OSM hibajegy moduljának egyik legnagyobb előnye az azonnali értesítési funkciója. Amint a hibajegy rögzítése megtörténik, a rendszer automatikusan értesíti a feladatot kapott személyt vagy csapatot a javításra. Ez felgyorsítja a kommunikációt és biztosítja, hogy a feladatok azonnal megkezdődjenek.

A javítás végrehajtása után a CheckingSystem OSM karbantartás ellenőrző rendszere lehetőséget nyújt a dokumentációra és a visszaigazolásra. A felelős személy vagy csapat a rendszerben rögzítheti a végrehajtott tevékenységeket, valamint visszaigazolhatja a feladat teljesítését. Ez átláthatóságot és nyomon követhetőséget biztosít a karbantartási folyamatban.

Fedezze fel a CheckingSystem OSM karbantartás ellenőrző rendszer hibajegy moduljának előnyeit, és tegye hatékonyabbá a hibakezelési folyamatot. Ne vesztegesse az időt a hibák kézi nyomon követésére és dokumentálására! Az OSM hibajegy modulja egyszerűsíti és automatizálja a folyamatot, hogy Ön és csapata a valóban fontos feladatokra összpontosíthasson.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.