Hatékony dokumentálás és megbízható ellenőrzések a gépjárművek kezelésében

Fedezze fel a CheckingSystem Portai OSM rendszerét – az ideális megoldást a céges autók átadás-átvételéhez és az ellenőrzések dokumentálásához!

A gépjárművek átadása és átvétele egy vállalaton belül gyakran komoly kihívást jelent. Azonban a CheckingSystem Portai OSM rendszere megoldást kínál erre a problémára. Ez az innovatív rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerűen és hatékonyan rögzítse a gépjármű használóját, valamint a kezdő és záró kilométeróra-állást, az induló és érkező üzemanyag szintet, valamint a gépjármű külső és belső állapotát az átadás és az átvétel pillanatában.

A CheckingSystem Portai OSM rendszerének egyik kiemelkedő előnye, hogy minden lépést fotókkal dokumentálhat. Ezáltal biztosítva van az objektív bizonyíték a gépjármű állapotára és az ellenőrzés részleteire vonatkozóan. Az átadó és az átvevő személyek aláírásukkal igazolják a jegyzőkönyvben rögzített adatokat, amelyek könnyen elérhetők az OSM készüléken.

Minden olyan esetben, amikor a gépjármű sérülést szenved, a CheckingSystem Portai OSM rendszere rendkívül hasznos. A rendszer pontosan rögzíti a sérülés időpontját és a felelőst, így a jegyzőkönyv segítségével hitelt érdemlően bizonyítható az esemény. Ennek köszönhetően elkerülhetők a hosszadalmas viták és a felesleges konfliktusok, mivel a rendszerben található adatok pontosan és megbízhatóan dokumentálják az eseményeket.

A CheckingSystem Portai OSM rendszere megkönnyíti a céges autók átadás-átvételét és az ellenőrzések dokumentálását. Az egyszerű használat, a fotókkal történő dokumentálás és az aláírással való megerősítés lehetővé teszi a gyors és hatékony folyamatot. A rendszer átláthatóságot és biztonságot nyújt, és segít megelőzni a vitás helyzeteket és a jogi konfliktusokat.

Válassza a CheckingSystem Portai OSM rendszerét a céges autók átadás-átvételéhez és az ellenőrzések dokumentálásához, és fedezze fel az egyszerűség és hatékonyság előnyeit!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.