Papír alapú nyilvántartástól a digitális rendszerig - A TMK vezetője megosztja tapasztalatait a CheckingSystem OSM karbantartás ellenőrző rendszer használatával.

Beszélgetés a TMK vezetővel a CheckingSystem OSM karbantartás ellenőrző rendszer használatáról:

Interjúalany: TMK Vezető Riporter: Először is, mesélne kicsit a korábbi rendszerről, amit használtak a karbantartási és ellenőrzési feladatok nyomon követésére?

TMK Vezető: Szívesen. Először is szeretném elmondani, hogy korábban papír alapú nyilvántartást vezettünk. Ez azt jelentette, hogy minden karbantartási és ellenőrzési feladatot papíron rögzítettünk, ami nagyon időigényes és hajlamos volt a hibákra. Gyakran hiányosan vagy pontatlanul vezettük ezeket a nyilvántartásokat, és az anyacégünknek nem tudtuk megfelelő pontossággal igazolni az elvégzett munkákat. Emiatt néha kicsúsztunk a határidőkből is, ami nem volt elfogadható.

Riporter: Értem. Milyen előnyöket hozott a CheckingSystem OSM karbantartás ellenőrző rendszer bevezetése?

TMK Vezető: A CheckingSystem OSM bevezetése óta hatalmas előrelépést értünk el. A rendszerben könnyedén nyomon követhetjük az elvégzett, a folyamatban lévő és a lejárt határidejű feladatokat. Ez rendkívül hasznos, mert pontosan látjuk, melyik feladatokat kell még elvégezni, és melyeket már befejeztük. Ráadásul a rendszerből könnyedén tudunk kimutatásokat készíteni, így pontos és átfogó képet kapunk a teljesítményünkről.

Riporter: Nagyon jó hallani, hogy mennyire hatékony lett az új rendszerük. Van még valami más, amit szeretne kiemelni a CheckingSystem OSM használatával kapcsolatban?

TMK Vezető: Igen, van még néhány nagyon fontos dolog. A CheckingSystem OSM segítségével könnyedén készíthetünk pdf formátumú munkalapokat, amelyeket az anyacégünknek küldhetünk. Ezek a munkalapok részletes információkat tartalmaznak az elvégzett munkáról, így sokkal pontosabb és átláthatóbb dokumentációval rendelkezünk. Emellett a rendszer figyelmeztetéseket küld, hogy ne hagyjunk lejárt határidejű karbantartási és ellenőrzési feladatokat. Ez biztosítja, hogy minden feladat időben el legyen végezve, és elkerüljük a problémákat.

Riporter: Ez fantasztikus. Van-e még valami más, amit szeretne hozzátenni?

TMK Vezető: Igen, még egy fontos dolog. A CheckingSystem OSM lehetővé teszi számunkra, hogy egymásnak és a vezetőségnek megjegyzéseket fűzzünk a feladatokhoz. Ez nagyon hasznos kommunikációs eszköz, mert egyszerűen megoszthatunk fontos információkat és tapasztalatokat. Ráadásul képeket is készíthetünk a rendszerben, amelyek tovább növelik a hatékonyságunkat. Ezek a funkciók lehetővé teszik, hogy minden részletet megosszunk egymással, és szorosabban együttműködjünk.

Riporter: Nagyszerű. Köszönöm szépen, hogy megosztotta ezeket a tapasztalatokat velünk. Biztos vagyok benne, hogy sokat fog segíteni másoknak, akik hasonló kihívásokkal szembesülnek a karbantartási és ellenőrzési folyamatok terén.

TMK Vezető: Nagyon szívesen. Remélem, hogy mások is inspirálódhatnak a mi sikereinkből, és megtalálják a saját vállalkozásukhoz legjobban illeszkedő megoldást.

Riporter: Igen, biztos vagyok benne, hogy így lesz. Köszönöm még egyszer az interjút, és további sok sikert kívánok a továbbiakban is!

TMK Vezető: Köszönöm szépen! Nagyon örülök, hogy részt vehettem az interjún.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.