Hatékony vagyonvédelem: A CheckingSystem Portai OSM gépjármű beléptetési rendszere átalakítja a vagyonőrök munkáját

A hagyományos papíralapú rendszerek és a kézi adminisztráció már a múlté. A CheckingSystem Portai OSM gépjármű beléptetési rendszere forradalmi megoldást kínál a vagyonőröknek a hatékonyabb és gördülékenyebb munkavégzéshez. Az alábbiakban bemutatjuk a rendszer legfőbb előnyeit és hogyan javítja a vagyonőrök mindennapi tevékenységeit.

  1. Olvasható és digitális adatok: Korábban a vagyonőrök papíron rögzítették a rendszámokat, sofőrök adatait és a szállítási okmányokat. Azonban gyakran előfordult, hogy az írás olvashatatlan volt, a papírok elázhattak vagy elvészhetett a dokumentáció. A CheckingSystem Portai OSM rendszere lehetővé teszi a rendszámok fotózását, és az OSM készülék megjeleníti a karaktereket. Emellett a rendszer lehetővé teszi a sofőr és a cég nevének beszédalapú rögzítését, valamint a szállítási okmányok QR vagy vonalkódjának beolvasását. Ez garantálja az olvasható és digitális adatokat, amelyek könnyen hozzáférhetők és visszakereshetők.

  2. Nyelvi támogatás és elektronikus aláírás: A rendszer több nyelvet támogat, ami nagy segítséget nyújt a nemzetközi környezetben dolgozó vagyonőröknek. Emellett lehetőség van a belső biztonsági és munkavédelmi szabályok elfogadására, melyekről a sofőrök a készülék segítségével nyilatkozhatnak és aláírhatnak. Ez megkönnyíti az adminisztratív feladatokat, miközben a biztonságot és a szabályok betartását is biztosítja.

  3. Adminisztratív hatékonyság: A CheckingSystem Portai OSM rendszere jelentős mértékben csökkenti a vagyonőrök adminisztratív terheit. Az előzőleg időigényes és nehézkes papírmunka helyett a rendszer lehetővé teszi az adatok gyors és pontos rögzítését. Ez a vagyonőrök munkáját harmadára csökkenti, lehetővé téve számukra, hogy több figyelmet szenteljenek más fontos feladatoknak és az objektum biztonságának.

A CheckingSystem Portai OSM gépjármű beléptetési rendszere így valós idejű és digitális megoldást kínál a vagyonőrök számára, hogy hatékonyan kezeljék a gépjármű beléptetési folyamatokat és az adminisztrációt. Az olvasható és digitális adatok, a nyelvi támogatás és az elektronikus aláírás lehetővé teszi a vagyonőrök számára, hogy gyorsan és hatékonyan dokumentáljanak, miközben minimalizálják az emberi hibákból eredő problémákat. A rendszerrel a vagyonőrök időt spórolhatnak és több figyelmet fordíthatnak az objektum védelmére, ami végül is javítja a teljes biztonsági rendszer hatékonyságát és eredményességét.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.