Gyorsabb, hatékonyabb és modern megoldás a vendégmenedzsment területén.

Az üzleti világban az első benyomás sokszor meghatározó szerepet játszik, és ezért kiemelten fontos a hatékony és zökkenőmentes vendégbeléptetés és vendégregisztráció. A CheckingSystem Portai OSM rendszere új lehetőségeket nyit a vagyonőrök számára ezen a területen. A korábbi papír alapú regisztrációs folyamat sok időt vett igénybe, különösen nagyobb vendégcsoportok vagy gyárlátogatások esetén. Ez feszültséget és türelmetlenséget eredményezett a vendégek körében, ami kedvezőtlenül befolyásolta a cégek imázsát. A CheckingSystem Portai OSM segítségével azonban a vendégbeléptetés és vendégregisztráció egyszerűbbé, gyorsabbá és hatékonyabbá válik.

Gyors és hatékony beléptetés

Az OSM rendszer személybeléptetési modulja forradalmasítja a vendégek beléptetését. A regisztrációt végző vagyonőrnek csak be kell diktálnia a vendég nevét, a céget, ahonnan érkezik, valamint a fogadó személyt. Az OSM készülék lehetővé teszi, hogy a vendég azonnal elolvassa és aláírja a GDPR-t, a munkavédelmi nyilatkozatot vagy a cég belső szabályzatát. Emellett a rendszer lehetőséget nyújt a vendég által behozott eszközök, gépek vagy szerszámok gyors és rugalmas nyilvántartására. Az OSM készülék segítségével könnyedén készíthetünk fényképet a behozott tárgyakról, valamint beolvasással azonosíthatjuk azokat QR vagy vonalkód alapján.

Gyors adatvisszakeresés és szűrés

A korábban papíralapú rendszerből az adatok visszakeresése sok időt vett igénybe, és napokba is telhetett, amíg a szükséges információk rendelkezésre álltak. A CheckingSystem Portai OSM rendszerének online felülete azonban pillanatok alatt hozzáférést biztosít az adatokhoz. A rendszer szűrőfunkciói lehetővé teszik az adatok gyors és hatékony szűrését, így azok azonnal elérhetők és könnyedén visszakereshetők.

Következtetés

A CheckingSystem Portai OSM rendszere forradalmi változást hoz a vendégbeléptetés és vendégregisztráció területén. A vagyonőröknek lehetőségük van a papíralapú regisztrációs folyamatok lecserélésére egy modern, hatékony és gyors megoldásra. Az OSM rendszer segítségével a vendégek gyorsan és zökkenőmentesen beléphetnek, miközben a rendszer rögzíti és kezeli a szükséges adatokat. Az online felület lehetővé teszi a gyors adatvisszakeresést és a szűrők segítségével az adatok könnyedén elérhetők és visszakereshetők. A CheckingSystem Portai OSM rendszere segít a vállalkozásoknak pozitív benyomást kelteni a vendégekben, ami hozzájárul a vállalatok imázsának erősítéséhez.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.