Hatékonyabb és megbízhatóbb takarítás az átvételtől az ellenőrzésig

A takarítónő, Klára, a CheckingSystem OSM takarítás ellenőrző rendszeréről beszélve elmondja, hogy milyen előnyöket kínál a mindennapi munkájában. Az OSM rendszer lehetővé teszi számára, hogy mindig hatékonyan végezze el a feladatokat, és semmi sem maradjon ki.

Klára: „A CheckingSystem OSM rendszer valóban megkönnyíti a munkámat és megbízhatóbbá teszi a takarítási folyamatokat. Amikor elkezdem a műszakomat, az OSM készülék segítségével dokumentálom a feladataimat. Diktálással rögzítem az észrevételeimet, például ha találok kárt, sérülést vagy nehezen eltávolítható szennyeződést. Ezáltal minden fontos információt rögzítek, és nem hagyok ki semmit.”

A rendszer nemcsak a szöveges jegyzeteket rögzíti, hanem fotókkal is igazolja Klára munkáját. Ez segít a bizonyíték ként szolgálni, különösen akkor, ha kérdéses a takarítás minősége vagy az elvégzett feladatok pontosítása.

Klára: „Amikor például találok egy károsodott tárgyat vagy nehezen eltávolítható szennyeződést, fotót készítek róla az OSM készülékemmel. Ez a fotó később bizonyítékként szolgálhat, ha vitatkozás vagy kérdés merülne fel a munkámmal kapcsolatban. Így mindig kézzelfogható bizonyítékot tudok felmutatni.”

Az OSM rendszer további előnye, hogy segítséget nyújt a terület átadás-átvétel folyamatában. Klára könnyedén átadhatja a takarított területet, és az OSM készüléken keresztül az átvevő személy aláírásával igazolhatja a terület átvételét.

Klára: „Az OSM rendszer segítségével simán át tudom adni a takarított területet. Az OSM készülékemmel rögzítem az átadás-átvétel pillanatát, és az átvevő személy az OSM készülékén aláírva tudja igazolni, hogy átvette a területet. Ezáltal mindkét félnek megvan a dokumentációja az átadott és átvett területről.”

A CheckingSystem OSM takarítás ellenőrző rendszere tehát számos előnnyel jár Klára számára. A rendszer lehetővé teszi, hogy ne maradjon ki semmilyen feladat, dokumentálja az észrevételeket, rögzítse a képeket és megkönnyítse a terület átadás-átvétel folyamatát. Ezáltal Klára hatékonyabban és megbízhatóbban tudja végezni a takarítási feladatokat a mindennapi munkájában.

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.