Optimalizálja a takarítási folyamatot, javítsa a vendégélményt és hatékonyan kezelje a panaszokat a CheckingSystem OSM rendszerével

Fedezze fel a CheckingSystem OSM Takarítás Ellenőrző Rendszerének lenyűgöző előnyeit, amelyek hatékony segítséget nyújtanak a hotelek és szállodák számára!

A CheckingSystem OSM Takarítás Ellenőrző Rendszere forradalmasítja a takarítási folyamatot, lehetővé téve, hogy a takarítást végző személyzet pontosan és hatékonyan hajtsa végre feladatait. Ez az innovatív rendszer egy irányított checklista alapján navigálja a takarítást végzőket, amelyet könnyedén visszaigazolhatnak.

Ezzel a rendszerrel a takarítók minden észrevételüket rögzíthetik, legyen szó akár nehezen eltávolítható szennyeződésekről, káreseményekről vagy berendezési tárgyak sérüléseiről. A rendszer lehetővé teszi a diktáláson alapuló rögzítést, valamint fotódokumentáció készítését is, így minden fontos információ pontosan megőrzésre kerül.

Amennyiben panasz merül fel, a rendszer lehetővé teszi az ellenőrzést a takarítás végrehajtásának időpontjáról és a felelős személyről. A takarítást végző személy dokumentációja alapján könnyen igazolható, hogy a panasz jogos-e vagy jogtalan. Ez a funkcionalitás megkönnyíti a konfliktusok kezelését és a panaszok hatékony megoldását.

A rendszer továbbá pontosan rögzíti az esetleges károk keletkezésének idejét a takarítási ciklusok között. Ez segít az azonosításban és a felelős meghatározásában, valamint lehetővé teszi a hatékonyabb intézkedéseket az ilyen esetek elkerülése érdekében.

A vendégek számára is rendkívül előnyös lehetőséget nyújt a CheckingSystem OSM rendszere. A vendégek egyszerűen beolvashatják a QR matricát, majd a webes felületről kérhetnek eseti takarítást, törölköző vagy ágynemű cserét. Az igények azonnal továbbításra kerülnek az illetékes munkatárnak, így biztosítva a gyors és hatékony kiszolgálást.

A CheckingSystem OSM Takarítás Ellenőrző Rendszere forradalmasítja a takarítási folyamatot, növelve a hatékonyságot és a pontosságot. Ezáltal segít a hoteleknek és szállodáknak javítani a vendégélményt, optimalizálni a takarítási folyamatot és hatékonyan kezelni a panaszokat és káreseményeket. Próbálja ki a CheckingSystem OSM rendszerét még ma, és tapasztalja meg a takarítás hatékonyságának új szintjét!

Ünnepi Nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Irodánk 2023.12.20. és 2024.01.01. között zárva tart.

A fent említett időszakban ügyeletünket tudja keresni 07:00 – 20:00 között az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Megértésüket köszönjük és Kellemes ünnepeket kívánunk.